תדליק לי את

• הוסף לסימניות
פרספקטיבה יפהפייה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;n5106958:
גדול!! רעיון מבריק!
הרבה זמן שלא שיתפתם עבודות שלכם.

תודה . הרעיון של אשתי תחי' אני בעיקר מעלה דפי קומיקס
אני שקוע בהם ב"ה עד צוואר אגב הספר הראשון הנמלט חלק א' המו"ל
אמר לי שכבר הגיע לחנויות אני עוד לא קיבלתי
חציו צבוע על ידי וחציו השני ע"י סטודיו סגלוביץ'
אם מישהוא כבר ראה אותו בחנויות אשמח אם יעדכן אותי (אני חי בפריפריה = רכסים)

• הוסף לסימניות
הייתי היום ביפה נוף ברכסים ושאלתי על הספר, המוכר אמר שהוא צריך להגיע בתחילת שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
מזל טוב על הספר!!!
לגב האיור הנ''ל- מאוד מאוד יפה! רק משהו קטן..- הכבלים עליהם הוא תלוי אמורים לבוא מכיוון גג הבנין, נראלי, לא?
משהו כזה אולי?

קבצים מצורפים

• חלון.jpg
    חלון.jpg
    KB 676.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
איזה סחרחורת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני p;n5107871:
מזל טוב על הספר!!!
לגב האיור הנ''ל- מאוד מאוד יפה! רק משהו קטן..- הכבלים עליהם הוא תלוי אמורים לבוא מכיוון גג הבנין, נראלי, לא?
משהו כזה אולי?
תודה רבה
זה נכון בגולש רגוע תקני
כאן מדובר במתבודד הוא רוקד ודוחף עם רגליו ונשען עם גופו קצת לאחור ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי קיש;n5108234:
תודה רבה
זה נכון בגולש רגוע תקני
כאן מדובר במתבודד הוא רוקד ודוחף עם רגליו ונשען עם גופו קצת לאחור ?

אה ,לא שמתי לב.. , צודק!

• הוסף לסימניות
מדהים ומשעשע ביותר:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה