התייעצות תדמיינו שבת משפחתית – עשרות בני משפחה, הילדים, הסבים, האוכל... מה המקום המושלם בשבילכם? אני בדיוק בונה אותו – ספרו לי מה חובה שיהיה!"קופצת על האשכול
בדיוק אנחנו מעונינים לעשות שבת משפחתית
ומחפשים מקום מתאים (עדיף באזור ירושלים והמרכז)
ל140 נפשות מתוכם 35 זוגות.
מקום מטופח ונקי, במחיר סביר.
תודה
וילה בצפת 0527141045סליחה שסוטה מהנושא,
איפה עשיתם כזו שבת?
וכמה חדרים סגורים היו שם?
מחפשת וילה/צימרים עם 11 חדרים סגורים
גם אנחנו מחפשים נתונים כנ"לקופצת על האשכול
בדיוק אנחנו מעונינים לעשות שבת משפחתית
ומחפשים מקום מתאים (עדיף באזור ירושלים והמרכז)
ל140 נפשות מתוכם 35 זוגות.
מקום מטופח ונקי, במחיר סביר.
תודה
תודהגם אנחנו מחפשים נתונים כנ"ל
אפשרי גם באזור חיפה/ דרום
בשבילך אני מציעה את תיכון "שלהבת הדרום" בדימונה. מקסים, נקי ומרווח.
מזג אויר נהדר (גם אם חם תמיד יש משב רוח. בלילה קררר)
יש תחבורה מסודרת כל יום מהמרכזים החרדיים.
(היינו שם כמה שנים, רוצים לגוון)
0542275689תודה
1. אפשר מס' טל' ליצירת קשר?
2. יש לך אולי תמונות המתחם?
מותר לשאול כמה עלה המתחם?וילה בצפת 0527141045
ובלי קשר, כמה לדעתכם אמור לעלות לי לילה בבין הזמנים ל10 זוגות+30 ילדים בגילאים שונים? מקום נורמלי נקי וממוזג
יש ישיבת פורוש בבית שמש שהם עושים את זה בצורה טובה ונכונהאיך דעת הקהל ביחס למקום שהוא ישיבה במשך השבוע?
לדעתי הצפון רלוונטי רק לנופש בימות החול, כשיש תקווה לצאת עם הגדולים למסלול בסביבהמשפחה במרכז היתה נוסעת לכיוון צפון בשביל ארוע כזה או הייתם מעדיפים מרכז בלבד?
וכן מקום עם תחבורה ציבורית נגישה זה ערך מוסף?
שוב תודה על התגובות זה ממש עוזר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: