שיתוף מקודם תדמייני את המשפחה שלך יושבת לצבוע בזכוכית אחרי הדלקת נירות חנוכה... יש דבר יותר כיף מזה? 😊 ההגרלה נסגרת היום בלילה‼️

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות

אני יודעת איך זה מרגיש...
את מתכננת ערב גיבוש לצוות, מסיבת חנוכה, בת מצווה או ערב משפחתי -
וכבר שבוע את מחפשת רעיון מקורי, גוזרת ניירות, מדפיסה חידונים, ומקווה שכולם ייהנו.
ובסוף? חצי מהקבוצה בפלאפון, השאר מדברים בצד... וה"גיבוש" מתמסמס. :cry:

אז השנה – זה יכול להיות אחרת.

ADKq_NaukY5Pd9rIFhc6xbnlnEaUdaurDIhE-BmPANTVANX6Ra2P3cFxLZHHNgnb8pKNYuMU7_ApFnShAgbvhae5rurPQ8pulGanUgpVqWnKmDyI6O_th2mfCeJlbiEU3dwRRCtA-zQT5L-4BeEZlig-11PY41Ine-otFDg24Q2Bs3YSthM9fTAvgpwan9Mr_W2O_RaCvIFYk8-427iKwQ61xLtNQPSqFN4OdEf2dfF2YnY=s0-d-e1-ft

הסדנה שתחסוך לך כאב ראש

אנחנו ב־Glass Art – צביעה בזכוכית, מאמינות שאין כמו יצירה משותפת כדי באמת לגבש!
לא צריך לתכנן, לא לשבור את הראש ולא להכין כלום מראש.

כולם – מבוגרים וילדים, נשים וגברים – פשוט יושבים, נהנים, יוצרים ויוצאים עם מזכרת מהממת!

🎁
הגרלת חנוכה שווה במיוחד – בעוד פחות משבועיים!
🎁

אני מחלקת 20 ערכות Glass Art מלאות במתנה!

בכל ערכה תמצאו:
כוס זכוכית יפהפייה, צבעים ייחודיים, דוגמאות, כיתובים להעתקה והוראות פשוטות.
מושלם לערב משפחתי, ערב צוות, מסיבת חנוכה או בת מצווה.

💬
איך משתתפים?

1️⃣ לחצי כאן כדי להירשם ולהתרשם
2️⃣
הגיבי כאן בפוסט ועני לי בכנות:

למי הכי היית רוצה להכין ערב גיבוש השנה?
👨‍👩‍👧
משפחה |
🕯️
צוות |
🎉
כיתה |
👑
בת מצווה |
🎂
יום הולדת
ואיזה משפט היית כותבת על כוס זכוכית?
בהצלחה,
דבורה 0548495896
הערה חשובה למורות ולמנהלות: הערכות שלנו מושלמות ליום גיבוש מורים/צוות בחנוכה! הירשמו ושאלו אותנו על מחיר מיוחד.

ADKq_NaukY5Pd9rIFhc6xbnlnEaUdaurDIhE-BmPANTVANX6Ra2P3cFxLZHHNgnb8pKNYuMU7_ApFnShAgbvhae5rurPQ8pulGanUgpVqWnKmDyI6O_th2mfCeJlbiEU3dwRRCtA-zQT5L-4BeEZlig-11PY41Ine-otFDg24Q2Bs3YSthM9fTAvgpwan9Mr_W2O_RaCvIFYk8-427iKwQ61xLtNQPSqFN4OdEf2dfF2YnY=s0-d-e1-ft

קבצים מצורפים

• עיצוב ללא שם (2) (1).png
    עיצוב ללא שם (2) (1).png
    KB 292.1 · צפיות: 5,137
  • Tan and Brown Modern Fashion Style Photo Collage (1600 x 1000 פיקסל) (1600 x 500 פיקסל) (1).png
    Tan and Brown Modern Fashion Style Photo Collage (1600 x 1000 פיקסל) (1600 x 500 פיקסל) (1).png
    KB 892.7 · צפיות: 4,569
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תודה על הבמה אני מתענינית ואשמח לקבל בחינם ולזכות בהגרלה , מתכננת גיבוש לחנוכה למשפחה ,הייתי כותבת על הכוס משפטי השראה או העצמה, או משפטים למישהו שרוצים להוקיר
דוגמאות: אם החיים נוותנים לכם לימונים..עשו מהם לימונדה
לא הכל טוב אבל הכל לטובה
האושר לא נמצא במרחקים אלא בליבו של האדם פנימה
ואיחולים למינהים...כמובן להוסיף צביעה עם תמונות יפות

• הוסף לסימניות
תודה על הבמה אני מתענינית ואשמח לקבל בחינם ולזכות בהגרלה , מתכננת גיבוש לחנוכה למשפחה ,הייתי כותבת על הכוס משפטי השראה או העצמה, או משפטים למישהו שרוצים להוקיר
דוגמאות: אם החיים נוותנים לכם לימונים..עשו מהם לימונדה
לא הכל טוב אבל הכל לטובה
האושר לא נמצא במרחקים אלא בליבו של האדם פנימה
ואיחולים למינהים...כמובן להוסיף צביעה עם תמונות יפות
תודה על הרעיונות 😊

• הוסף לסימניות
לגיבוש משפחתי בחנוכה:
"כאן שותים בכיף, משפחת X"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגיבוש לצוות, עם משפטי העצמה שונים

• הוסף לסימניות
רעיו ממש חמוד חייבת את זה למפגש משפחתי
הייתי כותבת משפט או מחמאה ומוסיפה תמונה

(נרשמתי בקישור)

• הוסף לסימניות
תודה על הבמה,
מתכננת בעזרת ה' בחנוכה לערוך ערב נשים לנשות הקהילה בבית חבד שלנו.
על הכוס אכתוב את המשפט: כשאת מציצה את האור אצל האחר האור שלך רק גדל

• הוסף לסימניות
נראה מקסים! הייתי שמחה לעשות כזה לבת מצוה עם כיתוב בנושא לראות טוב, את חצי הכוס המלאה...

• הוסף לסימניות
גיבוש משפחתי לחנוכה אולי אפילו רק לנשים
אם זה הכוס קפה של הערב אז "הכאב שהיה לך היום - מחר יהיה לך לכוח"
אם זה הקפה של הבוקר "תהיי היום האור שאת מצפה לראות באחרים"
ועוד משהו ממש חמוד שאהבתי "יום ראשון היקר, לך דרוך על לגו" ואני כבר מדמיינת את זה על הכוס וציורים יפים של חלקיקי לגו

• הוסף לסימניות
תודה על הבמה,
מתכננת בעזרת ה' בחנוכה לערוך ערב נשים לנשות הקהילה בבית חבד שלנו.
על הכוס אכתוב את המשפט: כשאת מציצה את האור אצל האחר האור שלך רק גדל
משפט חזק!

• הוסף לסימניות
גיבוש משפחתי לחנוכה אולי אפילו רק לנשים
אם זה הכוס קפה של הערב אז "הכאב שהיה לך היום - מחר יהיה לך לכוח"
אם זה הקפה של הבוקר "תהיי היום האור שאת מצפה לראות באחרים"
ועוד משהו ממש חמוד שאהבתי "יום ראשון היקר, לך דרוך על לגו" ואני כבר מדמיינת את זה על הכוס וציורים יפים של חלקיקי לגו
חחח איזה חמוד

• הוסף לסימניות
אני חייבת לשתף אתכן במייל שקיבלתי אחרי חנוכה שנה שעברה:

"שלום! רק רציתי לומר תודה! תמיד אני אחראית על הגיבוש בחנוכה, ותמיד בזבזתי ימים על לגזור פתקים, להכין חידוני טריוויה ולמצוא משחקי חברה, לערב גיבוש חנוכה. היה טוב, אבל הרגשתי שקצת משתתפים מתוך נימוס...

השנה, פשוט הזמנתי את ערכת Glass Art, ובמקום לגזור ניירות – כל אחת יצרה כוס עם משפט חמוד, (הקטנות עשו כוסות עם ציורים) לא היה צריך לנהל את זה יותר מידי , הבנות נהנו מאוד, והמחיר היה לגמרי שווה

תודה 🙂

ההגרלה עדיין נמשכת הגיבו כאן: איזה משפט הייתן כותבות על הכוס? הירשמו בלינק, והיכנסו להגרלה על 20 ערכות לחנוכה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה