שיתוף מקודם תדמייני את המשפחה שלך יושבת לצבוע בזכוכית אחרי הדלקת נירות חנוכה... יש דבר יותר כיף מזה? 😊 ההגרלה נסגרת היום בלילה‼️משפחה כמובן
והייתי כותבת על כוסות:
משפחה לא בוחרים,
נס שלנו זה הצליח...
חחח חמודמשפחה כמובן
והייתי כותבת על כוסות:
משפחה לא בוחרים,
נס שלנו זה הצליח...
אהבתי מענה הקפאין, חזקזה רעיון ליום גיבוש בצוות (מחלקתי)
אפשר לכתוב כמה סגנונות
אם זה לא על קפה או עוגה - זה יחכה / המערכת בהפעלה מחדש ... (עם קפה) חזור מאוחר יותר
/בהפסקת קפה כל ניסיון לתקשר יועבר אוטומטית למענה הקפאין / כאן נטענת הסוללה האנושית שלי
חמוד ממשיפה מאוד, באמת מושלם לגיבוש צוות
חשבתי על משפט - בלי קפה אני שקוף
תודהגיבוש משפחתי לחנוכה + יומהולדת (החלפת קידומת) לאמא/סבתא.
משפטי השראה או לוגו משפחתי עם משפט מנצח שמתאים לנו
נרשמתי בקישור.
חמוד ממשעד כאן קפה- "לא לדבר איתי עדיין"
עד כאן חצי -"טוב, אולי עכשיו אפשר לחייך"
עד כאן למעלה -"יאללה, אני מוטענת לגמרי!"
או משהו בסגנון ...![]()
אני מכירה את זה! שעושים פסים על הכוס כמו כוס מדידהעד כאן קפה- "לא לדבר איתי עדיין"
עד כאן חצי -"טוב, אולי עכשיו אפשר לחייך"
עד כאן למעלה -"יאללה, אני מוטענת לגמרי!"
או משהו בסגנון ...
כן אני גם מכירה, אולי אעשה ואצלם כאןאני מכירה את זה! שעושים פסים על הכוס כמו כוס מדידה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: