שיתוף מקודם תדמייני את המשפחה שלך יושבת לצבוע בזכוכית אחרי הדלקת נירות חנוכה... יש דבר יותר כיף מזה? 😊 ההגרלה נסגרת היום בלילה‼️

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יומולדת
וכל אחת תרשום משפט עם אור
חזק!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
סדנא מעולה לכל מטרה
לרשוום
שקוף שאנחנו אחים/חברים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב :)
עשיתי כמה כלים לבשמים, וזה מה שהכי אהבתי
רוצה להיכנס להגרלה על 20 ערכות לצביעה בזכוכית?
היכנסי לקישור והגיבי
להזמנות - דבורה 0548495896

קבצים מצורפים

• 20251101_193451.jpg
    20251101_193451.jpg
    1.9 MB · צפיות: 36
  • 20251101_193431.jpg
    20251101_193431.jpg
    1.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
וואו ממש רעיון מגניב....
בתור אחת שיש לה בבית כמה כלי קרמיקה שנצבעו עבודת יד, הייתי שמחה להתנסות גם בזכוכית...
יהיה ממש כיף לזכות בהגרלה:) !!
נשמע לי מושלם לגיבוש למשפחה, והייתי כותבת משפט מעצים/אמונה או משהו בסגנון ומקשטת כאוות נפשי.....

• הוסף לסימניות
הצביעה הזו זה ממש תרפיה מושלמת

• הוסף לסימניות
וואו ממש רעיון מגניב....
בתור אחת שיש לה בבית כמה כלי קרמיקה שנצבעו עבודת יד, הייתי שמחה להתנסות גם בזכוכית...
יהיה ממש כיף לזכות בהגרלה:) !!
נשמע לי מושלם לגיבוש למשפחה, והייתי כותבת משפט מעצים/אמונה או משהו בסגנון ומקשטת כאוות נפשי.....
תודה , מזמינים אותך להתנסות :)

• הוסף לסימניות
גיבוש משפחתי
גיבוש צוות
תכנית לבנות סמינר
להשאיר לכל אחת לבחור את הכיתוב

• הוסף לסימניות
גיבוש משפחתי,
כי משפחה זה כל העולם! 🤩
הייתי שמה משפטי השראה חדשים (נמאס כבר משמשומשים...)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רוצה לעשות למשפחתי ערב גיבוש (אחיות וגיסות)
המשפט שהייתי כותבת "כל החושך שבעולם לא יכול לכבות אור של נר בודד"
בלת"ק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה