- הוסף לסימניות
תודה! נרשמת בטופס להגרלה?רעיון חמוד ממש
שיתוף מקודם תדמייני את המשפחה שלך יושבת לצבוע בזכוכית אחרי הדלקת נירות חנוכה... יש דבר יותר כיף מזה? 😊 ההגרלה נסגרת היום בלילה‼️תודה! נרשמת בטופס להגרלה?רעיון חמוד ממש
לימי הולדת זה ממש מוצלח!אשמח להביא את הכוסות בתור תוכנית ליומולדת של קרובת משפחה שלי.
הייתי רוצה להקדיש לילדת היומולדת כוס עם הכיתוב:
יומולדת שמח ❤
נשמח להבריק לכם את הערבגיבוש משפחתי ביום נישואין-בחנוכה.
משפחה מבריקה.(עם נצנוץ בכוס הזכוכית המבריקה)
רעיון מקסיםנראה לי מושלם ליום נישואין להורים!
כל אחד יצטרך לרשום משפט שלמד מההורים
למשל כל עוד הנר דולק וכד'
מהמםערב גיבוש לכיתה
ולתת ליצירתיות של הבנות לשפוע...
חמודיום גיבוש למורות
ולכתוב:
קצת סבלנות, קצת אהבה, והרבה נס
מעל 50 ערכות זה מחיר מוזל יותר, פני באישיאני עושה בת מצווה לכ-50 אנשים
אם נזכה ב20 אוכל להזמין עוד 30
(אחרת זה יהיה יקר מידי ...)
לא מצליחה להיכנס לקישור , חסום לי![]()
לגמרי, זה יכול להיות מפגש בלתי נשכח!בדיוק מתאים ליום גיבוש של סבתא ונכדות בחורות.
להתפנק וליצור כלי שימושי שיזכיר את הטוב שהם זכו כל יום!!
זה יכול להיות מהנה מאוד !הייתי עושה ערב גיבוש לאחיות וגיסות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: