- הוסף לסימניות
מתוק ממשהייתי לוקחת את זה לערב לביבות לאחיות ולגיסות
וכותבת " משפחה זה כמו קפה תויספו סוכר ויהיה מתוק"
שיתוף מקודם תדמייני את המשפחה שלך יושבת לצבוע בזכוכית אחרי הדלקת נירות חנוכה... יש דבר יותר כיף מזה? 😊 ההגרלה נסגרת היום בלילה‼️מתוק ממשהייתי לוקחת את זה לערב לביבות לאחיות ולגיסות
וכותבת " משפחה זה כמו קפה תויספו סוכר ויהיה מתוק"
beautiful!הייתי לוקחת לגיבוש משפחתי
וכותבת
Life is a journey, not a destination
או
Life is not about finding yourself
It's about creating yourself
חמוד מאודהייתי רוצה לגיבוש במשפחה או בצוות בעבודה
בצוות - הייתי כותבת אולי - שקוף שאת אלופה!
מעולה!גיבוש משפחתי או בת מצווה
כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה,
ונרשמתי בקישור
תודהוואו זה מהמם!
הייתי רוצה את זה לחנוכה
ולכתוב על זה משהו כמו- לראות את האור או תמיד יש אור או משהו קצת יותר מתוחכם![]()
נכון, הרבה פשוט עושים דוגמאותנרשמתי
למשפחה או חברות
לא בטוחה שהייתי כותבת משפט
עשינו כמה ערבי לביבות, קיבלנו רק תגובות טובותנרשמתי,
נשמע לי נחמד מאד לערב לביבות כזאת תכנית.
שכל אחת תכתוב או תצייר כטוב בעיניה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: