תדמית - מה ירשים יותר?

• הוסף לסימניות
כתבתי בפורום פרסום, ואני שואלת גם כאן את המומחים/יות האלופים/ות שנמצאים כאן בפורום.
אשמח לעזרה מהמומחים, אני מאמינה שזו שאלה קצת לעוסה, ובכל אופן.
אני עורכת וידאו (די מתחילה, נמצאת כאן הרבה בפורום, אבל כרגע בצפיה שקטה, עד שיהיה לי את האומץ להיות פעילה יותר)

התבקשתי לערוך סרט תדמית לישיבה. הישיבה נמצאת בעיר מעורבת ופונה לבחורים מרקע חלש, שבד"כ הולכים לתיכונים אך בעזרת עבודת שטח טובה הולכים לישיבה וב"ה מצליחים מאד והופכים אח"כ לאברכים.
הישיבה מעוניינת בסרט, ע"מ להשיג כמובן תורמים לפנימיה שנמצאת במצב עלוב ביותר, ולכל שאר הצרכים (והם מרובים)
הלקוח מעוניין להציג את העליבות שבפנימיה וחדר אוכל וכו', כדי להראות באיזה מקום הם נמצאים היום - לדעתו התורם צריך להבין באיזה מצב נמצאת הישיבה היום, ולטענתי - צריך להראות להיפך את היופי בישיבה בחלק הרוחני. לראיין כמה בחורים, אברכים בוגרים, את ראש הישיבה ולהראות את האווירה הטובה, את הלימוד וכו' ולא להכניס בכלל את החלקים הפחות טובים.

מה דעת המומחים בנושא???
אעריך מאד את מי שיגיב.

• הוסף לסימניות
צודקת!!!
שמעתי פעם שבשביל לשכנע אסור להראות "כמה אנו מסכנים"

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת כמוך להיראות את החלק הרוחני אבל אפשר ברקע שיראו איפה לומדים, וכו'
והתורם כבר יבין לבד את המצב של הישיבה.

• הוסף לסימניות
גמני חושבת כמוך להראות את הצדדים הרוחניים של הישיבה ובין המילים כבר יבינו שיש צורך בדברים נוספים.
בקריינות את יכולה להוסיף משפטים שמדברים בעדינות על הצורך הגדול ועל המצב
לא להראות שאנחנו מסכנים ותרחמו עלינו אנשים לא תורמים מרחמים אלא מרצון והבנת המצב..
המון הצלחות
תשתפי אותנו בסוף...

• הוסף לסימניות
וסתם משהו-
תהיי אסרטיבית עם הלקוח
ותשדרי שאת יותר מבינה ממנו...
(כמקצוענית)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד משהו-
תהיי אסרטיבית עם הלקוח
ותשדרי שאת יותר מבינה ממנו...
(כמקצוענית)

זו לא הבעיה, הוא מאד מקבל ומוכן לשמוע, רציתי לדעת לעצמי, שאני באמת בכיוון הנכון ולא טועה.

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך לערוך תחקיר וראיונות מקדימים עם כאלה שלומדים בישיבה עם המשפחות שלהם ועם הצוות של הישיבה , ולחפש נקודה חזקה ואמיתית שמייחדת ומאפינת את המקום הזה במיוחד על פני מקומות אחרים.
מהמקום הזה הסרט שלך יהיה ברור יותר וממוקד יותר, כמובן שאם תהיה לך אמירה שמצליחה לחבר טוב ע"י רגש את הצופים הסרט יעשה את העבודה טוב
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכשבאים לתורם ומתחילים להראות לו את כל הצדדים החלשים בישיבה כגון מחסור בכסף- זה יכול הרבה פחות להוציא ממנו מאשר מראים לו את הצדדים היפים שבישיבה כגון- לימוד והתמדה של הבחורים על אף שאין לישיבה כסף, זה הרבה יותר חזק ומדבר אליהם יותר!
בהצלחה.
שתפי אותנו אח"כ..

• הוסף לסימניות
על רגל אחת:
יש 2 שיטות בגיוס כספים בדגש שהכל אמת לאמיתה כמובן:
1. להראות את עליבות המקום. "לבכות" על המצב.
היתרון: התורם מרגיש משמעותי על תקן "מציל" המקום.
החיסרון: התורם עלול לחשוב, כנראה מדובר באנשים לא יוצלחים, שלא יודעים להתנהל.
כמו כן, הוא עושה ההערכה שיתכן שאם יתרום תרומה בינונית לא יוכל להושיע את המקום ובשנה הבאה הוא יראה את המקום הנ"ל כמעט זהה למצבו הנוכחי.
2. להראות את הנקודות היפות והמיוחדות של המקום.
היתרון: אנשים אוהבים להצטרף להצלחה.
החסרון: התורם עלול להגיד המקום ממש נחמד טוב. תסתדרו בלעדי
האמירה אז: בא הצטרף להצלחה.
לוקיישנים קרובים שלא מבליטים את העניות.

במקרה הזה:
שהמקום באמת עלוב,
לדעתי כדאי לשלב בין שתי השיטות.
להדגיש את החיוניות, הפעילות, האברכים בסיפורם ולהדליק את הרגש.
ורק אח"כ להראות את התנאים הסביבתיים.
להדגיש שיש פה אנשים מוצלחים שתנאים טובים יותר יכולים לתת להם כלים מעולים להצליח פי כמה וכמה.
ולהגיש את המסקנה שבכלי נאה בזכותך נוכל לעשות את הכל ועוד הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
יש משהו בלוקיישן לא מוצלח מעבר למחשבה של הצופה.
זה משהו בתת מודע.
כשאנו רוצים לבוא לתורם ולגרום לו לרצות לתרום לנו- אנו צריכים דבר ראשון לחבר אותו לקליפ.
עוד לפני מסר, ולפני הכל.
קודם כל לגרום לו חיבור.
כמובן שא"א להתחבר למקום מוזנח/ אנשים מוזנחים וכו'
כמו שאני לא אפרסם תמונה של ילדה מנוזלת ע"מ להראות כמה היא מוזנחת.
אם כי יתכן והמציאות היא ככה.
כשאני ארצה לפרסם משפחת מצוקה אני אראה ילדים שנראים טוב/ עוברים מסך.
כשאני ארצה לפרסם ילד שחולה במחלה- אני אמנם אקח ילד בלי שער- אבל ילד מתוק, וכו',
אחרי נקודת פתיחה של חיבור, אפשר וצריך להראות את המצוקה.
היום כשיש כ"כ הרבה מדיה שרצה-
אל תצפו מצופה לשבת ולראות סרט שידחה אותו/ יגרום לו לתחושה לא נוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה