כללי תדמית - קופי יופי

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המקום שאני עובד בו, פוסטר תלוי

קבצים מצורפים

• copyyofi.jpg
    KB 160.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה נראה כמו בדיקת ראיה כל המספרים האלה באמצע

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין.
החלק העליון של המודעה טוב.
החלק התחתון - מהמשפט "ועכשיו קופי יופי במסלול עסקי" צריך שיפור דחוף!!!

מה זה הקרניים השחורות? בעיות בסגירה?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה וכן הביצוע העליון.
זה פונט משק של פונטביט.
בקשר לקרניים, חובה תמיד לעגל את המסגרת של הפונט ע"מ שלא יצאו כקרניים בסגירה.
בoutline pen סמן בוי את הbehind fill.(בקורל)

• הוסף לסימניות
לדעתי העניה, אם אתה רוצה לשדר עיסקיות צריך להקטין בהרבה את כל המילים למטה ולעשות משהו סולידי בהרבה.
אני הייתי עושה יישור ימין בשלוש שורות כשהמילים "במסלול עסקי" גולשים לחלק הצהוב, והם עצמם בצבע שחור. תחשוב על זה.
בכל אופן מה שעשית משדר באלגן.
המשחק בצבעים - מדהים
מעבר לזה הפוסטר עצמו - הלמעלה - אין מילים.
אני רצה להדפיס אצלך...

• הוסף לסימניות
קשקוש, ביהיינד פיל, עושה שהקו החיצוני יהי' מתחת לאובייקט ולא מעל. וכדאי לעגל את הקו, חייבים לשנות את ההגדרה ב: Corners ולשנות לעגול (האמצעי).

• הוסף לסימניות
ונתנו, נכון, התבלבלתי בהסבר כי תמיד אני עושה את שניהם.(גם עגול, וגם מאחור)

• הוסף לסימניות
ואני גם מוסיף את ה: Scale With Image
הגדל או הקטן את הקו לפי הגודל.

• הוסף לסימניות
אין לי אלא להצטרף לקודמי
ובנוסף בלוגו קופי יופי (למטה) היופי מודגש. אין צורך בכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה