תהיה במנגה: איפה משנים תמונה צבעונית לגווני אפור?

• הוסף לסימניות
היי לכולם!
די דחוף,
לקוחה רוצה להדפיס משהו צבעוני עוד הלילה במדפסת ביתית והיא טוענת שהכל יוצא לה גוש שחור.
אני רוצה להפוך לה את הציור לשחור לבן מקצועי ואפור מלכתחילה.
אני יודעת שזו שאלה קצת מגוחכת, אבל איפה בהגדרות זה נמצא?

אשמח אם כל עזרה!
תודה ענקית מראש!

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
S.O.S!!!!

פליזז
זקוקה לעזרה. דחוף!

• הוסף לסימניות
טוב, אוקיי.
הסתדרתי.

אני יודעת שמאוד רציתם לעזור. אני יודעת.

ים הצלחות לכולם!

• הוסף לסימניות
יפית, לא יפה. למה הסתדרת כבר? עד שכבר הכנתי צילום מסך, ושמרתי, הסתדרת לך לבד.
:D:D:D

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, כבר טרחתי. אז לפחות אם מישהו יחפש, שייהנה.

קבצים מצורפים

• מנגה אפור 1.png
    KB 548.6 · צפיות: 11
  • מנגה אפור 2.png
    KB 434.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איזו גאונית את, שרהלה! מרגשת אותי ההשקעה באמת ובתמים!
בדיוק את זה מצאתי במר יאושי!

מה שלחץ עושה לבנאדם---
תודה בכל מקרה!

ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה