תהיות למתחילים בתחום...

• הוסף לסימניות
אני די מתחיל בתחום בניית אתרים ויש לי מס' שאלות שנתקלתי לאחרונה (אחרי שהעליתי אתר לאוויר) אשמח אם תשכילו אותי..
  1. האם מפת אתר (XML) זה חיוני באתר? ומה זה עושה?
  2. בחלק מהאתרים, איך מופיע כבר בחיפוש בגוגל תפריט של כל האתר בשתי טורים? האם אפשר ליזום את זה?
  3. בהקשר לשאלה הקודמת, כשמחפשים שם של אתר איך ניתן ליזום שהתוצאה של החיפוש יהיה עמוד הבית של האתר ולא כל מיני עמודים, פוסטים, גלריות וכו' זרוקים ללא סדר בתוצאות החיפוש.
  4. מה זה דפי ארכיון, איך זה נוצר? ואיך שולטים עליו?
  5. יש הבדל בסוגי מבנה קישורים? ומה הכי מומלץ מבחינת קידום?

אשמח לכל מענה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
1. זה חשוב בעיקר לצורך הקידום בשביל להסביר לגוגל את כל הדפים שיש באתר.
2. זה אחרי שגוגל "מבין" את המבנה של הקישורים באתר, לכן חשוב לעשות את האתר עם מבנה מסודר.
3. שוב זה קשור לזה שגוגל יבין טוב את המבנה של האתר.

• הוסף לסימניות
1 - אם רוצים שגוגל ידע להגיע ולאנדקס בצורה בריאה את האתר, צריך שתהיה מפת אתר.
2 - האתר כבר מאונדקס בגוגל, וגוגל מחליט להציג שם את התוכן שהוא חושב שהכי רלוונטי לגולש (בהתאמה לחיפוש כמובן). ליזום? צריך להדגיש שהדף חשוב לגולש ולקוות לטוב (מה שכן, אפשר להוריד את הדף באמצעות webmasters tools)
3 - בונים עמוד בית איכותי עם היררכייה מאוד ברורה. ומקווים לטוב :)
4 - באיזה מערכת?
5 - בגדול, יש איזה שכלול של גוגל לדפי כתובות, אך לפי מה שאני יודע לא מדובר על משהו שעליו יפול או יקום דבר. אני אישית הולך לפי מה שהכי נוח לגולש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות,
בנוגע לדפי ארכיון מדובר במערכת וורדפרס, למה?
מה התכוונת שכתבת שבונים היררכיה מסודרת? איך זה קשור למענה של גוגל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה