תהליך יצירה - להנאתכם :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי! זרימה כיפית

• הוסף לסימניות
כולם אהבו!
לא נשאר כבר מה לאהוב :eek::p

סתם.
אומנותי בכל קנה מידה. פשוט כייף להריץ שוב ושוב.

• הוסף לסימניות
ואוו!!!
מדהים!
תודה.

• הוסף לסימניות
חויה ממש מחכימה!
תודה על השיתוף! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אליפות ממש הוקסמתי מהעבודה הזורמת
את הצבעים אתה מגדיר בגלגל של הסינטיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1493856:
אין לך מושגגגג כמה אמרו לי את זה. :)
הייתי צריך לכתוב בהתחלה - ילדים, אל תנסו את זה בבית.:D

נו, רואים שגבר צייר את זה! :)

• הוסף לסימניות
וווווואו, מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1495383:
אליפות ממש הוקסמתי מהעבודה הזורמת
את הצבעים אתה מגדיר בגלגל של הסינטיק?

יש כזו אפשרות?
אני בכולופן, משתמש בכפתורים החיצוניים של הסינטיק לפעולות כמו hand, ו undo, וshft וכאלה.
בגלגל הפונקציות - אני משתמש להחלפת כלים מהירה.
צבעים אני בוחר מתוך מגש הצבעים הרגיל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי.
אין דברים כאלה!!
הזרימה..
הסנכרון החמוד יחד עם המוזיקה...
מדהים!

• הוסף לסימניות
אין מילים

• הוסף לסימניות
פתחתי עכשיו, ניסתי את הלינק לחסומים אבל כאמור זה נותן הודעת שגיאה:
הודעת מערכת
הקובץ מצורף הספציפי שאליו הגעת שגוי. אם הינך עוקב אחר קישור שגוי, אנא יידע את בעל האתר
אם אפשר בבקשה לסדר זאת, כולנו רוצים להנות
תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב. תודה לכל אלו שחושבים גם על החסומים ודואגים ללינקים, כדי שגם הם יהנו...

• הוסף לסימניות
טוב, הצלחתי להעלות את זה אבל באיכות גרועה מאוד... :confused:לא יודע אם בכלל כדאי להעלות את זה ככה אבל בכל זאת- תהנו!

מבקש סליחה אבימי אם האיכות פוגעת בסרטון המדהים.

קבצים מצורפים

• תפסת_מרובה (1).mp4
    17.2 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בואנה אבימי הפצצת!!!!!! עלית לליגה אחרת לגמרי מהפעם האחרונה שביקרתי באחד מהאשכולות שלך, וגם אז היית אחד התותחים.
פשוט מדהים... אני ממש אוהב את הציורים עם כל הפרטים הקטנים והמושקעים, שלוקח לך זמן לבחון כל פרט וכל סצנה ולהתמקד בהם.. במיוחד אם הם עשויים בצורה כל כך טובה! כל יד זו ציור שלם.
הוידאו בכלל בונוס ותענוג... זו זכות לקבל ההצה למאחורי-הקלעים של גאון כמוך.
וכן... אהבתי מאוד גם את המוזיקה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה