תהליך לא פעיל של המערכת - לוקח את כל הזכרון! מה זה?

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בשעתים האחרונות המחשב מאד כבד לי, אני מנסה לסגור איזו חוברת באינדיזיין לPDF, והוא לא מצליח לעבור בשלום, כותב לי שיגאה או נופל כי אין לו זכרון.
בדקתי במנהל המשימות, ואני רואה למטה בשם התהליך מופיע: תהליך לא פעיל של המערכת, ובCPU זה רץ בין 70-80 99 כל הזמן ולא יורד.
מה זה ועל מה זה? איך מתגברים על זה?

• הוסף לסימניות
'תהליך לא פעיל' זה כפשוטו - החלק הלא פעיל של המערכת, וכשהוא 99 פירושו ש99% מהמערכת לא פעיל!

• הוסף לסימניות
נו ומה עושים???

• הוסף לסימניות
ועכשיו ברצינות...

• הוסף לסימניות
ברצינות- הכל בסדר. תהליך לא פעיל הכוונה, החלק בזיכרון שהמחשב לא משתמש בו. והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אז מה הסיבה שאני לא מצליחה ליצא את הקובץ מאינדיזיין? הוא אכן כבד מקושר לשפע לינקים, אבל זה חוקי לחלוטין לדרוש ממנו פעולה כזו...

• הוסף לסימניות
לא קשור לפעולה זו.
למה? 100 סיבות אפשריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;966322:
אז מה הסיבה שאני לא מצליחה ליצא את הקובץ מאינדיזיין? הוא אכן כבד מקושר לשפע לינקים, אבל זה חוקי לחלוטין לדרוש ממנו פעולה כזו...

כבר כמה פעמים שקרה לי הדבר המעצבן הזה.

עושים ייצוא. מחכים לראות באיזה עמוד הוא נכשל.
מנסים למחוק את האובייקטים הממוקמים בעמוד הזה. ולייצא שוב.
בדרך כלל זה הולך, ואז נשאר רק לעלות למה הקישור הזה עושה את הבעיה..... (אפשר להמיר אותו לקובץ אחר מJPG לPDF וכדומה... )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה