תהליך מארח זולל משאבים במערכת

• הוסף לסימניות
הגיע לידי מחשב מיני (נוטבוק) שמספר דקות אחרי הפעלה מחדש הוא מעלה תהליך לא מזוהה (svchost) שזולל 50% מעבד ואפילו יותר. אם אני מפיל אותו הוא לא עולה יותר והכול ממשיך לרוץ חלק עד להפעלה הבאה מחדש. מה עושים איתו?
ביטלתי באתחול את הכול, בשירותים כל מה שלא שייך לוינדוס, מה עושים פה?
סריקת ווירוסים לא מצאה כלום, משהו פה משתולל ואני לא מוצא אותו.
מקצוענים, עזרה פליזזזזזז:(

• הוסף לסימניות
מהו הקובץ המקורי שלו (עם ימני בעכבר על התהליך> פתח מיקום קובץ).

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;755716:
מפיך אנו חיים אז משהוא מהיר

תבטל את תוכנות ההגנה של המערכת ולאחר מכן תריץ את הקובץ הזה

תן לו להשלים את התהליך שלו עד הפעלה מחדש של המערכת
ותבוק אם הכל תקין
סליחה שאני מתערב, מה זה הקובץ הזה?

• הוסף לסימניות

ותבוק אם הכל תקין
כמה הפכתי את הרשת למצוא combofix ולא מצאתי גירסא מעודכנת.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;755661:
מהו הקובץ המקורי שלו (עם ימני בעכבר על התהליך> פתח מיקום קובץ).
לא מציג לי אפשרות כזאת כלל. אתה בטוח שבXP יש את האפשרות הזאת גם כן?

• הוסף לסימניות
SVCHOST - זה לא תוכנה בפני עצמה , אלא שירות מארח להרבה שירותי מערכת נפרדים.
תצטרך תוכנה קצת יותר מפורטת כמו PROCESS EXPLORER וכדו' (http://go.ask-leo.com/procexp) או זאת של SYSINTERNALS ( http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653 ) ואז תדע בדיוק מה הבעיה. הרבה פעמים זה המנגנון של SYSTEM UPDATE או חלק משירות האינדקס. כנראה לא וירוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;755813:
לא מציג לי אפשרות כזאת כלל. אתה בטוח שבXP יש את האפשרות הזאת גם כן?
לא, רק בוינדוס 7, לא האמנתי שאתה עדיין עם XP...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;755867:
SVCHOST - זה לא תוכנה בפני עצמה , אלא שירות מארח להרבה שירותי מערכת נפרדים.
תצטרך תוכנה קצת יותר מפורטת כמו PROCESS EXPLORER וכדו' (http://go.ask-leo.com/procexp) או זאת של SYSINTERNALS ( http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653 ) ואז תדע בדיוק מה הבעיה. הרבה פעמים זה המנגנון של SYSTEM UPDATE או חלק משירות האינדקס. כנראה לא וירוס.
ניסיתי אבל לא הסתדרתי איתה...
נראה לי שבד"כ העדכונים מופיעים בתהליך משלהם ולא משהו אנונימי. ואגב, ביטלתי את העדכונים ואת האינדקס (בכוננים) וזה עדיין הופיע.

• הוסף לסימניות

ותבדוק אם הכל תקין
לא הפעיל מחדש אבל הנפיק log.
ולא הועיל :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה