שיתוף תהליך מיתוג אנימטורי במיוחד:) אזהרה- זה מקפיץ...

• הוסף לסימניות
ההנפשה מקפיצה את זה פי כמה...
אין ספק! כל לוגו שתתני לו דינאמיות בהנפשה יראה הרבה יותר מושך
לתת צבעוניות קצת יותר עליזה (רוויה) ואנימטיבית, כרגע היא קצת עכורה וכבדה לי ל"אנימטורית"
סקאלת הצבעים עדיין צבעונית ומעניינת, גם כשהיא פחות רוויה ומתאימה יותר לקהל היעד היוקרתי שמחפש אנימטורית ברמה מקצועית גבוהה.

• הוסף לסימניות
סקאלת הצבעים עדיין צבעונית ומעניינת, גם כשהיא פחות רוויה ומתאימה יותר לקהל היעד היוקרתי שמחפש אנימטורית ברמה מקצועית גבוהה.

אני לא חושבת שזאת סקאלה יוקרתית
היא מידי צבעונית בשביל משהו יוקרתי
אז אם כבר צבעוני, הייתי לוקחת את זה עד הסוף למשהו תזזיתי, דיגיטלי שחי ובועט - לזה אני אני קוראת "אנימטורית".

פחות גוונים עכורים, עתיקים ונוסטלגיים משהו.

בכל אופן
כנראה עניין של טעם
והעיצוב משובח

• הוסף לסימניות
שילוב מדהים העיצוב של נועה סבאן עם ההנפשה של ברכי! שתיכן מוכשרות ברמה נדירה, תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
ואוו! מדוייק ויצירתי
הצבעים והפטרן מושלמים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה