שיתוף תהליך מיתוג - לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
בריף ללוגו מחשבת.jpg

• הוסף לסימניות
תהליך מעניין ומחכים.

בנוגע לסלוגן, אני חושבת שלא צריך לחזור על השורש ח.ש.ב. שוב. הוא נמצא בשם, נכון? הסלוגן, במהותו, הוא תיאור היחודיות והאסטרטגיה שלך במילים. (האייקון והפונט מביעים את זה בצורה גרפית), וכיוון שהמקום יקר וצריך לחסוך בכל מה שאפשר - לא חוזרים על מילה או שורש פעמיים באותה משמעות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. ניתוח כייפי.
דווקא אהבתי מאד את האופציה השניה, כי רק זה מבטא את שני הערכים: החשיבה והיצירתיות.
בנוסף על כך: לדעתי באופציה האחרונה, יש סיכוי שהבועה תיעלם במודעות, משום שהיא ריקה ועם צבע חלש.

• הוסף לסימניות
יפה מאד הייתי עושה בפרסום את הבועה באותו צבע אולי?

• הוסף לסימניות
תהליך מעניין ומחכים.
תודה
בנוגע לסלוגן, אני חושבת שלא צריך לחזור על השורש ח.ש.ב. שוב. הוא נמצא בשם, נכון? הסלוגן, במהותו, הוא תיאור היחודיות והאסטרטגיה שלך במילים. (האייקון והפונט מביעים את זה בצורה גרפית), וכיוון שהמקום יקר וצריך לחסוך בכל מה שאפשר - לא חוזרים על מילה או שורש פעמיים באותה משמעות.
יש משהו בזה אולי נחליף באמת..

יפה מאד. ניתוח כייפי.
אני שמח לשמוע
דווקא אהבתי מאד את האופציה השניה, כי רק זה מבטא את שני הערכים: החשיבה והיצירתיות.
אני גם אהבתי אותו מאוד, הבעיה שזה קצת מורכב וגם כשאני מקטין אותו לא מזהים מי נגד מי (:

• הוסף לסימניות
בנוסף על כך: לדעתי באופציה האחרונה, יש סיכוי שהבועה תיעלם במודעות, משום שהיא ריקה ועם צבע חלש.
על זה אפשר להתגבר - נחזק את הערכים של הצהוב.

יפה מאד הייתי עושה בפרסום את הבועה באותו צבע אולי?
רעיון, נראה לפי המצב.
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
דודי התותח! אחד החזקים...
הלוגו נהדר. הרעיון יפה..
עם הפונט, הייתי מחפש אופציות נוספות בתור נסיון. הפונט הזה מזכיר קצת את "מרים".

• הוסף לסימניות
מדהים ! בריף מהנה ומעניין מפרט הכל בצורה בהירה ומדוייקת, תהליך מקצועי ותוצאה מדהימה לוגו קולע ונראה מצויין ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה,
ותהליך מפורט ומחכים.
יש לי הערה לגבי הפונט של הסלוגן-
הוא אמנם מקסים, אבל חינמי ובתקופה האחרונה הפך ללעוס קצת. אני השתמשתי בו בעבודות לפני שקניתי חבילת פונטים.
יש כתבי יד מעולים בפונטביט, שווה לנסות עוד אופציות.

• הוסף לסימניות
דודי התותח! אחד החזקים...
הלוגו נהדר. הרעיון יפה..
כיף לשמוע את זה ממך. אחד האלופים!
עם הפונט, הייתי מחפש אופציות נוספות בתור נסיון. הפונט הזה מזכיר קצת את "מרים".
לי זה דווקא לא מזכיר את פונט מרים, וגם הפונט מאוד מבטא את מה שאני רוצה לשדר. (כנ"ל).

מדהים ! בריף מהנה ומעניין מפרט הכל בצורה בהירה ומדוייקת, תהליך מקצועי ותוצאה מדהימה לוגו קולע ונראה מצויין ממש אהבתי
אהרן התותח שמח לשמוע שאהבת.

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה,
ותהליך מפורט ומחכים.
תודהה
ש לי הערה לגבי הפונט של הסלוגן-
הוא אמנם מקסים, אבל חינמי ובתקופה האחרונה הפך ללעוס קצת. אני השתמשתי בו בעבודות לפני שקניתי חבילת פונטים.
יש כתבי יד מעולים בפונטביט, שווה לנסות עוד אופציות.
את האמת שאני מאוד מתחבר למה שאת אומרת, רק ניסתי המון פונטים וזה הסתדר לי הכי עם הלוגו.
אבל בכל אופן הלוגו עם הסלוגן לא יהיה הכי שימושי, אני אשתמש בעיקר עם השני בלי הסלוגן.

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין.

לדעתי הפונט נראה מאוד מיושן...
אולי כדאי להחליף אם משהו יותר חדשני...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לוגו מקסים
כיווני חשיבה מעניינים ותוצאה יפה
הייתי מנסה לתת לבועה את צורת הסיומת של האותיות
כלומר במקום העיגול בו היא מסתיימת לתת לה שפיצון קטן שיצור הלימה בין 2 חלקי הלוגו (האות והצורה) ובעקיפין אף יגרום לכך שהצורה תשב טוב יותר

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים
כיווני חשיבה מעניינים ותוצאה יפה
מחמם את הלב.
הייתי מנסה לתת לבועה את צורת הסיומת של האותיות
כלומר במקום העיגול בו היא מסתיימת לתת לה שפיצון קטן שיצור הלימה בין 2 חלקי הלוגו (האות והצורה) ובעקיפין אף יגרום לכך שהצורה תשב טוב יותר
רעיון. אני אנסה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה