כללי תהליך עבודה בפוטושופ.....

• פותח הנושא shany
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
(לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לכותרת....:rolleyes: מקווה שתבינו את השאלה..:eek:)
יש אפשרות לראות תהליך עבודה בקובץ פתוח של פוטושופ?:)

• הוסף לסימניות
לכל גרפיקאי/ת יש דרך עבודה משלו וגם אם תראי עשרות קבצים כל אחד יראה אחרת
השאלה תהליך עבודה של מה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתם אותי...לדוגמא קבלתי קובץ psd עם שכבות , כמובן בלי הסטוריה, אבל אני לא מבינה איך בדיוק איך הגיעו לשלב המוגמר יש לי אפשרות ע"י פקודה או משהו לראות איך העבודה נעשתה???תודה!

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כזו

• הוסף לסימניות
אוקי תודה! (חשבתי לעצמי... אבל אמרתי נשאל......)

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת רוצה לראות סגנונות עבודה, איך כל גרפיקאי עובד:rolleyes:
כן אחרי ששומרים אין שום אפשרות לראות את ההסטוריה, באמת חבל אולי נציע לאדובי לשנות...

• הוסף לסימניות
ואיך "מקליטים" את מה שמתרחש על המסך?
כמו שרואים בסרטונים הרבים שמועלים ליו-טיוב, למשל, שמדגימים עבודה בפוטושופ/אילוסטרייטור?
זה לא נראה כמו צילום של המסך ע"י מצלמה חיצונית, אלא משהו פנימי שנעשה מתוך המחשב עצמו.. או שאני טועה?

• הוסף לסימניות
נעמה, (אין לי כח לשנות לקייפסלוק...) לזה קוראים אקשנס....

• הוסף לסימניות
הנה תוכנה שיפתור את השאלה:

קבצים מצורפים

• תוכנה להקלטה.rar
    KB 422.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה חמודה בשם סנג'יט,
שהיא גם יוצרת צילומי מסך לחלקים שאת בוחרת לראות וגם ניתן להסריט את עבודתך מול המחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה