תהליך עבודה על טירוף חדש...

• הוסף לסימניות
בקרוב בע"ה אני יעלה לכאן וידיאו מקוצר מכל תהליך העבודה

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_202.jpg
    ScreenHunter_202.jpg
    KB 142.2 · צפיות: 18
  • ScreenHunter_203.jpg
    ScreenHunter_203.jpg
    KB 149.4 · צפיות: 16
  • ScreenHunter_205.jpg
    ScreenHunter_205.jpg
    KB 127.3 · צפיות: 19
  • ScreenHunter_209.jpg
    ScreenHunter_209.jpg
    KB 152.9 · צפיות: 18
  • ScreenHunter_207.jpg
    ScreenHunter_207.jpg
    KB 161.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זהה פשוט מטריףףףף
מחכה לסרטון...

• הוסף לסימניות
מדהים כל פרט ופרט, נראה סצנה מותחת במיוחד.

• הוסף לסימניות
הגשמת את חולמות הסיוטים של הילדות שלי
משוגע ומשגע כאחד

• הוסף לסימניות
וואו, מדהים!!
ממש מצית את הדמיון...

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה חמה וכיפית מהשיעורים בפרוג-גם שם ליוה אותנו הזקן ההוא
אבל הוא השתדרג כמו שצריך ושיפר דיור..
מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
חח
תודה לכולם
בציורים מהסוג הזה אני מותח את קצה גבול יכולת הדמיון..

• הוסף לסימניות
יפהמאד!!!!
מזכיר לי את ד"ר סוס

• הוסף לסימניות
משהו משהו!
האווירה פשוט אדירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה