תהליך עבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;2200780:
DVORADI
לגבי ג' וד', ליצור שכבות חדשות NEW LAYER ולהפוך אותם ל MULTIPLY
MICM
לא. תלוי איזה אווירה רוצים לתת.
מענדי
פוטושופ היא תוכנה מיקצועית לא ידוע על האחרים. דיות הוא אינקינג. סקיצות ודיות ידני. לא עובד עם WACOM
אסתי
לא. דיות הוא אינקינג למרות שאני אוהב להוסיף דמויות כדי לשפר. הרי מעלים בקודש :)

תודה.. החכמתי.
לא שמעתי אף פעם את המושג הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;2200780:
DVORADI
לגבי ג' וד', ליצור שכבות חדשות NEW LAYER ולהפוך אותם ל MULTIPLY
MICM
לא. תלוי איזה אווירה רוצים לתת.
מענדי
פוטושופ היא תוכנה מיקצועית לא ידוע על האחרים. דיות הוא אינקינג. סקיצות ודיות ידני. לא עובד עם WACOM
אסתי
לא. דיות הוא אינקינג למרות שאני אוהב להוסיף דמויות כדי לשפר. הרי מעלים בקודש :)

לא עובד עם וואקום?
יש דבר כזה?????.:eek::eek:

• הוסף לסימניות
מסתבר שכן... אפילו אני, שמצייר בטאבלט נוט (סמסונג), יוצא שאני מצייר עם וואקום כי הם השתתפו בפיתוח של העט שלו... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
עבדתי קצת עם ווקום אבל פשוט אוהב את הנייר, הריח של הדיו והנייר, את העיפרון. תכלס אמשיך ככה :)

• הוסף לסימניות
השכבות של המולטיפליי נמצאות מאחורי האינק או מעל? התחלתי ללמוד את השיטה ואני רואה נפלאות... תודה ע נ ק י ת !!! זה חוסך לי מ ל א עבודה. אבל כשאני צובע בשכבה של האינק אחרי האור והצל בשכבת המולטיפליי, לא רואים צבעים בהירים. למשל אם אני צובע בועת טקסט משכבת האינק בלבן, לא רואים את זה אלא נשאר הצבע הבסיסי של המולטיפליי. מה עושים במצב כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה