- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2203743:מעולה!
אני לא יודע מה,
אבל כפי הנראה לי שכחת לכבות את השכבה של הצל בזמן שעשית מילויי צבע,
תנסה עכשיו לכבות את הצל, ולדאוג שהצבע ממלא את כל הצורות במלואן (למשל הפנים של הדמויות)
אח"כ תחזיר את הצל, תדאג לראות שהוא על מולטיפליי,
וגם תנסה לעשות עליו ctrl+u ולהכהות אותו טיפה, ולהוריד טיפה מהצבעוניות קצת לכיוון אפור.
נכתב ע"י שאול יצחק;2203743:מעולה!
אני לא יודע מה,
אבל כפי הנראה לי שכחת לכבות את השכבה של הצל בזמן שעשית מילויי צבע,
תנסה עכשיו לכבות את הצל, ולדאוג שהצבע ממלא את כל הצורות במלואן (למשל הפנים של הדמויות)
אח"כ תחזיר את הצל, תדאג לראות שהוא על מולטיפליי,
וגם תנסה לעשות עליו ctrl+u ולהכהות אותו טיפה, ולהוריד טיפה מהצבעוניות קצת לכיוון אפור.
נכתב ע"י ליבליב;2203818:לא,הוא דווקא כן צבע הכל..אפשר לראות איך צבע ההצללה הכחול מתחלף אחרי הוספת צבע הבסיס לצבע ירוק(בפנים בכל אופן..גוון צהוב ביחד עם כחול=ירוק..)
לטעמי הגוון שבחרתם נותן מראה חולה במקצת..(בעיקר בדמות הכי ימנית שגם לובשת ירוק)
או רוח רפאימי כזה..לטעמי..
המון הצלחה שיהיה!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים