שיתוף בתהליך תהליך עבודה

• הוסף לסימניות
מדהים !!!
זה במנגה נכון ?

• הוסף לסימניות
פוליטיקה עושה לי בחילה.
ולכן קריקטורות זה לא כוס התה שלי...
ועם זאת.. העבודה שלך נהדרת!!
מאוד מחכים ומעניין השיתוף ונשמח לראות עוד :)

היה נחמד אם היית משתף בהודעה את התמונה בנוסף לסרטון. כדי לדעת במה הולכים לצפות...

• הוסף לסימניות
מעניין ומחכים!
ביצוע נהדר. ממש מקצועי!!
כן כן יש ביקוש!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!
עקבתי בהשתאות בלי לעצור לרגע.
אהבתי!
מחכה לעוד!!

• הוסף לסימניות
וואוו איזה כיףף סופסוף עוד מישהו משתמש בprocrate חבר'ה תעברו לזה כולכם אינלכם מושג איזה חוויה זאת אפ' יוני אמר לי שרוצה לקנות אייפד:) (מה קורה עם האימוג'ים??? מחלקת פיתוחחחחח לטיפולכםםםם)

טוב לעניינינו ישך מדריכים בעברית לאפליק'? אני מכיר אותה מעולה חפרתי עליה יום ולילה אבל עדיין רוצה להכיר את כל התכונות

(לצערי לא מצליח להוריד את הסרטון הקריקטורה סוףףף)

• הוסף לסימניות
וואוו איזה כיףף סופסוף עוד מישהו משתמש בprocrate חבר'ה תעברו לזה כולכם אינלכם מושג איזה חוויה זאת אפ' יוני אמר לי שרוצה לקנות אייפד:) (מה קורה עם האימוג'ים??? מחלקת פיתוחחחחח לטיפולכםםםם)

טוב לעניינינו ישך מדריכים בעברית לאפליק'? אני מכיר אותה מעולה חפרתי עליה יום ולילה אבל עדיין רוצה להכיר את כל התכונות

(לצערי לא מצליח להוריד את הסרטון הקריקטורה סוףףף)

תודהה!!
אכן האייפד זה הקניה הכי טובה שעשיתי. כבר לא משתמש במחשב, ואני מצייר איפה שבא לי
בקשר למדריכים. ראיתי מלא ביוטיוב באנגלית. לא ממש צריך להבין את השפה..

• הוסף לסימניות
תודה! עבודה מצויינת!! מבקשים עוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה