התייעצות תהליך קביעת תור לתעודת לידה אמריקנית

• הוסף לסימניות
לאזרחי ארה"ב שביננו:

לאחרונה הכל נהיה יותר ויותר דיגיטלי. אני מנסה עכשיו לקבוע תור, ואני רואה שאני צריך להכניס ראיות על שהייה פיזית בארה"ב.

הנפקתי כבר 8 תעודות לידה אמריקניות, ואף פעם לא בקשו ממנו ראיות לכך, למרות שרשמית חייבים להציג, וזה היה הפחד שלי תמיד, כי אין לי ראיות אמיתיות לכך (בתור ילד אני לא אמור לדעת שאני הולך להתחתן מחוץ לגבולות ארה"ב כדי לשמור על ראיות שגרתי פיזית בארה"ב). זה החלק הקשה ביותר בהנפקת התעודה.

אם מישהו יכול לעזור לי בהקשר לזה, אשמח מאד!!

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש תעודות מהחיידר? לא שמרתם אותם?

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש תעודות מהחיידר? לא שמרתם אותם?
מה פתאום?
מאיפה יהיה לחדר?? פעם לא היה דיגיטלי. מה שקבלתי ביד היה לי, אם לא שמרתי אז אין. (גם היום, האם הבתי ספר, שומרים עותק של ה'תעודות' במחשב?? נראה לי שלא).
אני יכול אולי להביא מסמך מהחדר שהם יעידו עלי שלמדתי שם. אבל היה לי כבר עם כמה בני משפחה שהם לא קבלו את זה. וכמו שאמרתי, מי שהסתבך עם זה, לא הועיל לי כלום. מי שהצליח, כי פשוט לא בקשו ממנו כלום, כמוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה