תהליך שסוחב הרבה משאבים - מי מכיר?

• הוסף לסימניות
מה הוא תהליך NWMedia ? הוא סוחב לבד 50% CPU והוא תהליך מערכת. מה זה?

• הוסף לסימניות
נתיב

לפי שם הקובץ נראה לי שיש לך את הגירסה הכי חדשה, שהוסיפו בה חסימה אוטו' לדפים עם מילים לא ראויות.

גם לי זה תקע את המחשב ולכן ביקשתי מהם לחזור לגירסה הקודמת, אבל בזמן הקצר הזה נוכחתי לראות שהוא עושה עבודה מעולה, חשוב בעיקר באתרי דינמיים שא"א לבדוק אותם כל הזמן.

הם אומרים שהם מטפלים בזה.

• הוסף לסימניות
אכן שידרגתי גירסא.
מה כוונתך אתרים דינאמיים?
ויש צפי לפתרון הבעיה?

• הוסף לסימניות
אתרים דינמיים, שהתוכן דינאמי ומתלחף הרבה כמו חדשות, כלכלה, סקירות מחשבים וכו' שהם אתרים מקצועיים ואין בהם משהו בעייתי ע"פ רוב.

אין לי מושג לגבי צפי, אני מסופק אם הם יכולים להעריך, תחליף את הגירסה לאחת נמוכה יותר (11 נדמה) בתת גירסה הכי גבוה, אצלי זה טס חלק.

• הוסף לסימניות
אדבר איתם. מה אתה אומר על הגדרת התהליך בעדפיות נמוכה להקצאת משאבים? מסוכן? יאט את הגלישה?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אני רק יכול להעריך שפעולת הגלישה תלויה בפעולת תוכנת נתיב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה