ברימון ואתרוג זה עובד. מקסימום צריך קצת לשגע את התמיכה (חשוב לציין, שלא כל הנציגים הם באותה רמה. קרה לי לא פעם שנציג אחד לא ידע לעזור, ואילו חבירו פתר את הבעיה תוך דקה).נכתב ע"י חני 100;1844939:אצלי שמתי לב שכשאני מנתקת לגמרי את הגוגל דרייב, אז המעבד מצוין והכל טס.
ברגע שאני מפעילה אותו - הוא משתלט על המעבד לסירוגין.
אולי מישהו יודע באיזה חסימה הדרייב עובד בלי בעיות? אני חייבת אותו, אני פשוט אובדת עצות!
נכתב ע"י s976;1845000:ברימון ואתרוג זה עובד. מקסימום צריך קצת לשגע את התמיכה (חשוב לציין, שלא כל הנציגים הם באותה רמה. קרה לי לא פעם שנציג אחד לא ידע לעזור, ואילו חבירו פתר את הבעיה תוך דקה).
בנטפרי - עובד.
ובכלל תעברי לדרופ-בוקס. זה עובד הרבה יותר חלק. (אני נמנע מזה רק בגלל כך שבג'ימייל אפשר לשמור ישירות לדרייב. ואני משתמש עם זה כל הזמן).
נכתב ע"י חני 100;1847317:בנטפרי ענו לי שלא עובד:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1834547&postcount=967
ובאתרוג נמאס לי מהתמיכה שלהם. חצי שעה מחכים ואז עונים לך טכנאים לא מקצועיים שלא פותרים את הבעיה.
איך יודעים ליפול על טכנאי מקצועי?
דרופבוקס עולה 10$ לחודש וגוגל דרייב עולה 2$ לחודש. זה הבדל ממש גדול. (אני צריכה הרבה מקום).
מיואשת.
נכתב ע"י צמח;1847607:2$ בדרייב זה ל100G ו10 $ בדרופבקס זה לטרה!
יחי ההבדל
גם בגוגל דרייב יש 1 TB ב- 9.99 $/חודשנכתב ע"י צמח;1847607:2$ בדרייב זה ל100G ו10 $ בדרופבקס זה לטרה!
יחי ההבדל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים