תהליכי עבודה.

• הוסף לסימניות
הינה הסקיצה בפוטושופ.
ואני עדיין חושבת איזה אינקינג לעשות- גס, סגלגלי ומעורפל או עדין, אפור, זה שדומה לעפרון אמיתי... אינקינג בעפרון חייב להיות מושלם וגם הצביעה אתו הרבה יותר מורכבת. ואין לי בכלל זמן לזה... מצד שני- אני מציירת את התמונה בין העבודות אחרות, משעממות תופת. אז מה זה משנה- להשקיע הרבה או קצת, כשבכל זאת אין את הזמן למה שאני אוהבת...
גם ניסיתי לצייר חתול שלא יהיה דומה לשום דמות דיסני מוכרת, ולא לחתולים קימיים המקובלים...

33-365sk.jpg

• הוסף לסימניות
ציור מדהים.
מעביר את כל ההשראה והאמירה.

רק הסתפקתי האם הילד קורא בספר או מביט לעבר האגזמה ברגל שלו..
היות שהמבט שלו לא ממש על דפי הספר..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי - הציור הזה עוד לפני אינק?
בעיני הוא כמעט גמור
ציור משגע! במיוחד היד שמחזיקה את הספל, והרגל שמושטת קדימה :)

• הוסף לסימניות
לא @ronitg ;) הציור עוד לפני אינקינג- יש בו עוד הרבה עבודה ותיקונים, העיקר בפנים ובחתול...

• הוסף לסימניות
זה מהמם..
הילד כל כך מיושב בדעתו הוא נראה כמו מבוגר בגוף של ילד. אפילו התנוחה של הישיבה שלו. זה מעלה לי בראש סיפורים...
אפילו בתור שלב אמצעי זה מאד מאד יפה!

• הוסף לסימניות
העינק הגס מבחנתי מצוין ויפה לא להחליף. וגם ניראלי שסגלגל מעורפל לוקח יותר זמן וכיראה שתצתרכי להשקיע יותר זמן גם בצביעה עצמה..
הציור מטורף לגמרי כרגיל

• הוסף לסימניות
גם אני שאלתי את עצמי למה כולם חושבים שזה ילד? זו ילדה עם שיער וחצאית... כך לפחות אני רואה.
וואי זה לא פיר לשלוח תמונה כזאת בלחץ של ערב שבת...:eek:
פשוט לקנאות!!!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
למה כולם חושבים שזה ילד- זו ילדה קטנה...
אני הסתפקתי גם, עד ששמתי עיניי על החצאית, אבל זה באמת לא ברור..
חוץ מזה, מה לא בסדר בפנים, ובכלל בחתול??!
החתול מושלם!
אני אוהבת את הצביעה שלך!
אה, ועוד דבר, אי ממש חושבת שהיא מזכירה אותך קצת בפנים;):)

• הוסף לסימניות
מחכים מאוד להתבונן בתהליכים שלך. הציור מדהים. בשלב הקודם הכל הרבה יותר רך.. גם החתול שם יותר 'עגול' וחינני לטעמי. בכל אופן, תמשיכי לשתף אותנו ביצירות המופלאות שלך!

• הוסף לסימניות
חסר כאן את החתול השני
זה עם הביס באוזן

והטעות של כולנו לגבי הילד או הילדה
כי כולנו תחת ההשראה של הציור הקודם ששם זה כן היה ילד...
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה