תה קמומיל

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1148568:
חוץ מהאדים שגם אם הם באמת שם - הם לא במקום הנכון (כי זה נראה מאחורי לא ממעל כמו שאדים אמורים להיות)
תודה.
נכון. האדים הם רק בשביל האוירה, אם הם היו יוצאים מתוך הכוס הם היו גורעים מחדות תוכן הכוס ונותנים תוצאה עכורה.

• הוסף לסימניות
התמונה יפה ומעניינת, אבל הפריעו לי האדים שנראים כמו עשן שעולה מאחורי הכוס.

נכתב ע"י אחינועם;1148578:
ונותנים תוצאה עכורה.

ואולי זה בדיוק מה שיפה בספל תה חם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1148594:
התמונה יפה ומעניינת, אבל הפריעו לי האדים שנראים כמו עשן שעולה מאחורי הכוס.

ואולי זה בדיוק מה שיפה בספל תה חם?
אולי, אבל אז לא ישאר נושא חד בתמונה, חוץ מהפרחים למטה.

• הוסף לסימניות
הצבעים!!!!!!!!
איזה שילוב מקסים!

על האדים דיברו כבר מספיק,אז רק אוסיף שאם זה עשוי בפוטושופ את יכולה לעבד את זה עוד קצת שיראה יותר אמיתי,יש לו פוטנציאל לשלמות.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל צילומית זה אמיתי. אני לא יודעת איך מיצרים אדים בפוטושופ! אני מתארת לעצמי שיותר פשוט וקל לצלם.

• הוסף לסימניות
אני חושב שיותר קל בפוטושופ.
אם תורידי סט מברשות איכותי של עשן בפוטושופ. תחסכי המון בלאגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1148635:
אני חושב שיותר קל בפוטושופ.
אם תורידי סט מברשות איכותי של עשן בפוטושופ. תחסכי המון בלאגן.
מענין באמת לראות עבודה כזאת בפוטושופ, בכל מקרה זה ממש לא בלגן ליצור את זה, זה מאד פשוט.

• הוסף לסימניות
כוס זכוכית מתאימה יותר לתה עם נענע.
כשיש במה להתהדר.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לפה תמונה ללא אדים/עשן ונעשה תחרות מי עושה אדים יותר ריאליסטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1149024:
אולי תעלי לפה תמונה ללא אדים/עשן ונעשה תחרות מי עושה אדים יותר ריאליסטים.
בשמחה. אבל זה נראה לי יותר מתאים לפורום עיצוב גרפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה