תואר במוזיקה

• פותח הנושא cello
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכול תואר במוזיקה לתרום לחרדית ממוצעת?

• הוסף לסימניות
אין כאן מישהו עם תואר במוזיקה שיעשיר אותי מנסיונו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;581834:
מה יכול תואר במוזיקה לתרום לחרדית ממוצעת?

אין משהו במוזיקה שאפשר לעשות רק עם תואר
חוץ מתואר שני :D

• הוסף לסימניות
ומה חרדית ממוצעת שלא יכולה להסתובב בגולבוס ולנגן בתזמורות,
יכולה לעשות עם תואר שני, ואפילו שלישי?

• הוסף לסימניות
פרנסה זה לא יביא לך!
אבל זה כן יתן לך ידע מעמיק בהיסטורית המוסיקה, תאוריה, תזמור, הלחנה, אולי קצת אקוסטיקה, וכהנה רבות.
יש חילוק בין תואר מאוניברסיטה ותואר מקונסרבטוריון ששם הדגש כמובן על הביצוע.

• הוסף לסימניות
ידע אפשר לרכוש בקורסים.
אני מתכונת על התעודה שהתואר מקנה לי.
גם הידע, הוא מאד יעיל לשימושי הפרטי ולאינטלגנציה שלי,
אבל פרנסה הוא לא בדיוק מביא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;581926:
ידע אפשר לרכוש בקורסים.
אני מתכונת על התעודה שהתואר מקנה לי.
גם הידע, הוא מאד יעיל לשימושי הפרטי ולאינטלגנציה שלי,
אבל פרנסה הוא לא בדיוק מביא...

יש לך כבר בתואר?
אם כן, וודאי שזה נותן לך קשת של תחומי עיסוק

..בוגרי לימודי תואר ראשון בתחומי מוסיקה יוכלו להמשיך ללימודי תארים מתקדמים במוסיקה וכן לימודי הנדסת קול - סאונד. כמו כן, יוכלו הבוגרים לעסוק במגוון תחומים, ביניהם: נגינה; יצירה במוסיקה; הלחנה; הפקות מוסיקליות; הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים; יצירת מוסיקה; הלחנת מוסיקה לסרטים, למחזות ולג'ינגלים; מוסיקה אלקטרונית; אקוסטיקה; שימושי מחשב במוסיקה; מחקר ועוד. (מקור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;581937:
יש לך כבר בתואר?
אם כן, וודאי שזה נותן לך קשת של תחומי עיסוק

..בוגרי לימודי תואר ראשון בתחומי מוסיקה יוכלו להמשיך ללימודי תארים מתקדמים במוסיקה וכן לימודי הנדסת קול - סאונד. כמו כן, יוכלו הבוגרים לעסוק במגוון תחומים, ביניהם: נגינה; יצירה במוסיקה; הלחנה; הפקות מוסיקליות; הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים; יצירת מוסיקה; הלחנת מוסיקה לסרטים, למחזות ולג'ינגלים; מוסיקה אלקטרונית; אקוסטיקה; שימושי מחשב במוסיקה; מחקר ועוד. (מקור)
התחומים שמדברים אלי הם: נגינה הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים
הכל חוץ מנגינה בתזמורת אפשר לעשות בלי תואר, נגינה בתזמורת- הלוואי שאישה חרדית היתה יכולה, אבל היא לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;581953:
נגינה בתזמורת- הלוואי שאישה חרדית היתה יכולה, אבל היא לא
בציבור החרדי, זקוקים לתזמורת נשים שמרקידה... (בנערותי השתתפתי בהרכב שמילא את תפקיד התזמורת בשמחת בית השואבה של אחד מבתי הספר בעירי)
אבל תזמורת מוזיקאלית אמיתית - הלוואי שהיה!
אולי תנסי לפעול ליצירת משהו כזה? (דרך קונסרבטוריון כלשהו, אולי?)

• הוסף לסימניות
דווקא בציבור החרדי יש יתרון לאישה עם ידע מקצועי במוזיקה.

אבל טרם הבינותי, מחפשת להתמקצע או שיש לך תואר ביד?

• הוסף לסימניות
א. תואר יכול לאפשר לך לעבוד במסלול למוסיקה באחד הסמינרים.
ב. יש בירושלים תזמורת 'אביבים' בניצוחה של גב' שלי קרמר (מרכזת המסלול למוסיקה של הסמינר הישן). לא נראה לי שכרטיס הכניסה לנגינה בתזמורת זו הוא תואר במוסיקה אלא יכולת ביצועית בפועל, אבל אולי אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;582049:
דווקא בציבור החרדי יש יתרון לאישה עם ידע מקצועי במוזיקה.

אבל טרם הבינותי, מחפשת להתמקצע או שיש לך תואר ביד?
מחפשת להתמקצע.
מאד מגרה אותי להוציא תואר שני במוזיקה אבל אם אני ראלית נראה לי שזה לא משתלם...

נכתב ע"י אפכא מסתברא;582089:
א. תואר יכול לאפשר לך לעבוד במסלול למוסיקה באחד הסמינרים.
ב. יש בירושלים תזמורת 'אביבים' בניצוחה של גב' שלי קרמר (מרכזת המסלול למוסיקה של הסמינר הישן). לא נראה לי שכרטיס הכניסה לנגינה בתזמורת זו הוא תואר במוסיקה אלא יכולת ביצועית בפועל, אבל אולי אני טועה.
אתה לא טועה, ויש גם את תזמורת זמורה של רון שולמית
מה זה שווה לנגן בתזמורת אם מכריחים אנשים לבוא לצפות בה מנגנת?
אין הרבה שוחרי מוזיקה חרדיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;581923:
פרנסה זה לא יביא לך!
אבל זה כן יתן לך ידע מעמיק בהיסטורית המוסיקה, תאוריה, תזמור, הלחנה, אולי קצת אקוסטיקה, וכהנה רבות.
יש חילוק בין תואר מאוניברסיטה ותואר מקונסרבטוריון ששם הדגש כמובן על הביצוע.

וואו, עושה רושם שקפצת לאחרונה למזכירותא דשמיא והבאת לה את הבשורה החדמשמעית שתואר ראשון במוזיקה לא יביא לה פרנסה. חסכת לו התלבטות:)
חרדית ממוצעת, יכולה ללמד מוסיקה. יכולה לעשות חוגים לילדים [ואם תעבדי קשה תוכלי להרוויח יותר ממה שהחברות שלך המורות למתימטיקה ותורה מרוויחות] יכולה לעשות ריתמוסיקה בגנים. יכולה לאמן מקהלות ולקחת ימבה כסף על זה. יכולה לנגן פלייבאקים ולמכור אותם וזה גם כסף.
אבל זו עבודה עצמאית בעיקר, קחי בחשבון. ובזה, אין הרבה טובים, כמו בכל תחום. אני למשל עושה סאונד בארועים של סמינרים ואולפנות בנוסף. אבל סאונד זה לא חלק מלימודי התואר ראשון הסטנדרטי.

• הוסף לסימניות
בואי נעשה תזמורת חרדית!

נכתב ע"י cello;581953:
התחומים שמדברים אלי הם: נגינה הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים
הכל חוץ מנגינה בתזמורת אפשר לעשות בלי תואר, נגינה בתזמורת- הלוואי שאישה חרדית היתה יכולה, אבל היא לא

אם ישלך תואר ראשון במוזיקה את יכולה ללמוד תואר שני בתראפיה במוזיקה ואם תהיי תותחית זה גם יכול להיות רווחי בשבילך. [אוי לא, גיליתי את המאסטר-פלאן שלי. ששש אתם!]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נום;582107:
אם ישלך תואר ראשון במוזיקה את יכולה ללמוד תואר שני בתראפיה במוזיקה ואם תהיי תותחית זה גם יכול להיות רווחי בשבילך. [אוי לא, גיליתי את המאסטר-פלאן שלי. ששש אתם!]
לא מדבר אלי תרפיה במוזיקה, (הקטע של חינוך מיוחד) מדבר אלי מוזיקה.
לא הבנתי מה טמון במשפט 'זה גם יכול להיות רווחי בשבילך'.
אה, ושכחתי לציין שאני מאד מאד לא רוצה להיות עצמאית.

• הוסף לסימניות
לא משתלם מבחינה כלכלית

• הוסף לסימניות
אם תלכי ללמד מוזיקה בממ"ד או בממלכתי זה יכול להיות לך רווחי( אני מתכוונת בגנים ובבתי ספר יסודיים)
כמו כן ללמד בקונסרבטוריון ובמסלולי מוזיקה את צריכה תואר וזה בפרוש רווחי, אבל כאן אני לא בטוחה שתצליחי למצוא עבודה.

• הוסף לסימניות
בתראפיה במוסיקה, השוק רווי בציבור הכללי, וזו הסיבה שאין תואר אמיתי בסמינרים חרדיים למקצוע. -הן מקבלות תואר של "מורה לחינוך מיוחד במוסיקה", ולא לתראפיסטית.
אם מעניין אותך, צ'לו, מה קרה לבנות גילי (30+) שעשו תואר ראשון (מי מדבר על תואר שני...) אז ככה: אחת מלמדת שנים מוסיקה במסלולים, ועובדת עכשיו על BA אמיתי ולא אקוולנטי, כדי ששכרה יהיה ראוי. כל השאר: או ריתמיקאיות, את המקהלות זנחו זה מכבר והשאירו לצעירות הרעננות וחסרות העול המשפחתי, חלקן מלמדות כלי, והשאר כמוני, לא מתעסקות בזה, למרות שלמדנו בצורה מקצועית ורצינית מאוד, מה לעשות, פרנסה זה הכרח.
אז מה נותן תואר? בהוראה - משכורת גבוהה יותר. לא נראה לי יותר מזה. (ברור שבמסגרת לימודי תואר כל קורס שתקחי יילמד על ידך ביתר רצינות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה