- הוסף לסימניות
נדיררררר!!!
איזה צבעים !! כזה דבר עוד לא ראיתי!
איזה צבעים !! כזה דבר עוד לא ראיתי!
תודההה, ומהו התואר החדש שלך? אמא??מזל טוב!!
התמונה הראשונה פוסטררר
סטיילינג מוקפד, תנוחות מדויקות
ותאורה שאני כל כך אוהבת
את מאסטרית!!!
ו-- גם לי יש תואר חדש![]()
תודה גיטי כיף לשמוע ממך!אני יגיד לך שוב
יש לך טעם שלא רואים הרבה!
אלופת האלופות את!
תודה על הפירוט המפרגןווואוווווו!!!!!!!!!
דבר ראשון מזל טוב ענק!!!!!
איזה סבתא שווה יש לה!
ומה זה התמונות האלה????
תמונות מטורפותתתתת!!!!!!!!!!
עם הדודים![]()
![]()
(לא להאמין שהפיצי שלך כבר דוד חחח)
תודה שרה!פערי סט חלום
כמו שרק את יודעת לייצר
תודה תודההלם
מאלף בטירוףףףף
תודה מלכי, כיף שאהבתוואוו מזל טוב ענק פערי!
היא בובה ממיסה ומתוקה, ברורה ויפה.
תמונות מטורפות אחת אחת! מרתק!
להסתכל ולהסתכל
חגיגת צבעים חורפית לעיניים.
דודהממש ריגשתן אותי עם התגובות המפרגנות שלכן!!!
ועם האיחולים החמים והלבביים
קראתי כל תגובה , תודה אישית לכולן!!!
תודההה, ומהו התואר החדש שלך? אמא??
הבנת נכוןואהווו את מפתיעה כל פעם מחדש!!
איזה סט נדיר!!
רגע שניה תעשי לי סדר את עכשיו סבתא?
ווואוווו!!!!!!
הצבעים, הסטיילינג, התנוחות, הילדים(!)
הכל יותר ממושלם
הרבה מזל טוב והמון נחת!!!!
פרימי וציפי תודה על הפירגונים החמים!!!פערי, זה כ"כ מרגש.
מזל טוב!
כל תמונה זה ממש יצירה.
שלמות עולמית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים