תואר קל ומהיר

• הוסף לסימניות
בא לי ללמוד תואר ראשון במשהו (בשביל שיהיה לי תואר).
הבנתי שיש אפשרות ללמוד תואר ראשון בחינוך תוך שנתיים (יש לי תעודת הוראה אם זה עוזר)
למישהי יש המלצות?

• הוסף לסימניות
בנוות ישראל בירושלים, תוך שנה התואר בחינוך מיוחד או תושב"ע

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך בכיר בשביל זה. תעודת הוראה רגילה לא מספיקה
תואר בחינוך זה יום אחד בשבוע
בתארים של B. Ed זה שנה אחת
בתארים של B.A. זה שנתיים

• הוסף לסימניות
בנוות ישראל זה כבר שנה וחצי לפחות. צריך לבוא עם בכיר. אם עוד אין- להשלים קודם במרכז השתלמויות ועדיף שזה יהיה מוגדר כבכיר לכיתות ז'-ט' וככה זה חוסך שעות בנוות ישראל.
הלימודים הם פעם בשבוע מ4 עד 10. חוץ מזה יש ימים נוספים למבחנים, אוריינות, קורסי אנגלית בימי רביעי למי שלא מקבלת פטור במבחן. ביולי יש לימודים מרוכזים של 3 שבועות מ9 עד 4.
עלויות- לפי המל"ג. היום בגלל שזה כבר שנה וחצי זה סביב ה25 אלף כולל אורינות ומדידה והערכה וכו'.
יש צורך ב2 עבודות סמינריוניות בסוף התואר.

עוד משהו- בגלל שהרמה הלימודית לא משהו, יש הקפדה גדולה על נוכחות. מעבר ל20% העדרות עושים צרות. אי אפשר לחפף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה