- הוסף לסימניות
כןהאם אישה בת שלושים יכולה ללמוד שם? יש לימודי ערב או משהו כזה?
יש לימודי ערב, ויש נשים נשואות....
כןהאם אישה בת שלושים יכולה ללמוד שם? יש לימודי ערב או משהו כזה?
מה כוללים לימודי ערב? יש מפגשי הנחיה ושיעורי קודש?כן
יש לימודי ערב, ויש נשים נשואות....
זה מה שאני עושה כרגע.אפשר ללמוד הכל מהבית דרך הקלטות בזמן שלך
כןיש כאן מישהי שלומדת ישירות דרך האוניברסיטה הפתוחה?
לא אני לומדת שם כך שאין לי מושגתודה על התגובה!
זה מה שאני עושה כרגע.
את יודעת מה יש בלימודי ערב, שיעורי הנחיה/שיעורי תרגול?
אם זה בחורה לדעתי פחות מומלץ, אישה נשואה יכולה להתמודד לפחות אם היא חושבת כך
לא חייבים להיכנס לזומים וגם לא צריכים כל כך למי שלא מעוניינתאם זה בחורה לדעתי פחות מומלץ, אישה נשואה יכולה להתמודד לפחות אם היא חושבת כך
יש זומים אז יש שם את כולם אז זה זום אבל בכל אופן הרבה פעמים בשבוע עם גברים ומורה ומדברים בחופשיות למרות שבמדעי מחשב לומדים חזק וצפוף לבחורה עדיף לדעתי לא לשבת בכיתת זום עם בחורים שלומדים גם באו"פ, בבית ברכה המורות מקבלות הדרכה לא לדבר דברים מיותרים והן באות בצורה מכבדת וכל השותפות לזום הן בחורות חרדיות, זה שונה, לא? מדעי מחשב פחות קריטי ממדעי הרוח שיש שם אוירה עוד יותר קלילה בגלל סגנון האנשים שבא ללמוד את זה
זה לא בהכרח,תודה על התגובה!
זה מה שאני עושה כרגע.
את יודעת מה יש בלימודי ערב, שיעורי הנחיה/שיעורי תרגול?
חוי אשמח לפרטי יצירת קשר איתך בקשר ללימודים בבית ברכה,תודה!תמחקי את המיילים שלהם, לא נראה לי שכל עמ"י צריך לראות אותם, ויש כאלה שמטרידים במיילים--
(סתם משהו שישר עלה לי שראיתי שפירסמת)
PA654321A@וכוחוי אשמח לפרטי יצירת קשר איתך בקשר ללימודים בבית ברכה,תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים