דרוש מידע תובנה. משפט. חיזוק. להישאר איתו אחרי שבוע מסעיר כל כך

• הוסף לסימניות
חברים עברנו שבוע מטלטל
כל אחד יכתוב איזה
תובנה
חיזוק
משפט מסכם
משהו שיגרום לשבוע הכל כך רצוף...
פיגועקשה בלב השכונות החרדיות 4 קדושים אברכים מופלגים נהרגים
חיסול בקטאר בחירי חמאס
4 חיילים בעזה
חיסול צא'רלי קירק
להשאר איתנו
להפוך אותנו לטובים יותר

• הוסף לסימניות
לא לשמוע חדשות.
בִּפְרֹ֤חַ רְשָׁעִ֨ים ׀כְּמ֥וֹ־עֵ֗שֶׂב וַ֭יָּצִיצוּ כׇּל־פֹּ֣עֲלֵי אָ֑וֶן לְהִשָּׁמְדָ֥ם עֲדֵי־עַֽד׃
כל העניין של ה"פריחה" של הרשעים האלו, זה כדי להראות לנו ש"להשמדם" לתמיד. ואז הנפילה גדולה.
וזה בבחינת "לעשות נקמה בגויים"
בתור אחד שמתעניין בחדשות (ראה ספוילר) אני חושב שזה הנקמה הכי מתוקה למה שקרה ברמות.

• הוסף לסימניות
כולנו במשפחה ישבנו וחשבנו על השבוע הקשה שהיה עד הרגע האחרון עם הפיגוע בצובה
לא חשבנו עד כמה זה באמת יהיה ירח דם..
עשרה מאחינו הקדושים ביום אחד ועוד לפני ראש השנה ובינהם החתן הטרי הצעיר
והרצח המזעזע של צ'ארלי שעדיין לא מעכלת.
היה קשה מאוד להכיל את כל הרוע הזה באמת שאני אפילו לא זוכרת מתי בכיתי על מישהו שאינו יהודי
ואפילו שבשבת אני משתדלת לא לדבר על דברים עצובים זה היה מאוד קשה.
ואמא שלי כל הזמן מחזקת שהכל זה מבחני אמונה של ימות המשיח.
היא כל הזמן אומרת שהקב"ה עושה את זה כדי לעורר את כל הרוע שיצוף כדי שהוא ינקום בהם בבת אחת אנחנו נדע טוב מאוד במי הוא נוקם ונוכל לשמוח מזה. ככה שהוא עכשיו מפריד בין הטוב לרע והסטרא אחרא צפה ורועשת כי היא יודעת שה' הולך להשמיד אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה