כללי תודה! השתמשתי בתמונות מהגלריה / בוני עולם

• הוסף לסימניות
לכל חברי הפורום המעלים תמונות לגלריה, תודה רבה, אני אישית נעזרתי השבוע בכמה תמונות אשתדל לעלות בהמשך את העיצובים
יישר כח!

המבצע מסתיים, מערכת פרוג נא לעדכן אותי במוצ"ש למי מגיעה המתנה....

- הקובץ המצורף הינו כתבה אחת מתוך העלון של "בוני עולם"
התודה ליארסיז על התמונה

קבצים מצורפים

• bonei olam00.pdf
    KB 519.8 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הם פתחו קומפיין בישראל? מאוד יפה. מבחינת פרסום אני חושב שדוקא דרשותיו של ר' שלמה בוכנר, מנהל ומייסד הארגון (בן 50 ללא ילדים ל"ע) הצליח הכי הרבה לעורר לבם של הכלל באמריקה לטובת המוסד. יש לו רגש משכנע להפליא. כל מילה שלו מעורר דמעות.

בנאומו האחרונה פה בארה"ב הוא הסביר כיצד עשרות זוגים מישראל המתינו עליו כשהיה שם בבית חולים לצורך טיפולם, כולם דחפו אצלו ודיברו אליו בעברית, על אף שהוא מבין מאוד קשה עברית הוא לא הצליח לעצור הדמעות, הוא הבין מילה אחד מכולם "אנו צריכים ילדים!"...

• הוסף לסימניות
לפונטוגרפר
"בוני עולם" כבר שנה וחודשיים בישראל,
דרשותיו של הרב בוכנר נשמעות פה ב"ה כבר בהרבה כנסים וארועים.
והציבור הישראלי מתרגש ותורם על אף שמאד קשה להבין את העברית הקטועה שלו.

גם אני אישית מעריכה את הבנ"א הזה מאד!!!!!
ואת הארגון שלו אין על לדבר....

• הוסף לסימניות
שילת, עשית גם פרסומים קודמים שלהם?
הם נגעו בי.

• הוסף לסימניות
אני בארגון מערב פסח השנה

• הוסף לסימניות
זה עם התמונה של וקסברגר?

• הוסף לסימניות
איזה ווקסברגר, ואיזה תמונה?

• הוסף לסימניות
היה איזה פרסומת: וכאן הבן שואל, ...ואם אין בן, לשנה הבאה אי"ה, או משהו כזה...
והתמונה של האבא זה של ציור של ההגדה של ווקסברגר שלא יצא לבסוף...

• הוסף לסימניות
לא אני התחלתי מהפרסומת "פסח כשר ושמח" הפרסומת שאתה מדבר עליה היא שבוע לפני המעבר אלי...

• הוסף לסימניות
שימי לב!

בסגירה הסופית דאגי לכך ששכבת הטקסט תופיע כשכבה עליונה, אחרת האותיות תעוותנה בקרבת תמונה (כמו בדוגמה שהעלית).

• הוסף לסימניות
עוד אחת

והפעם התודה לחים _2003

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 707.3 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

(אולי מבחינה אסטטית כדאי 'לנקות' קצת את הטלית מהצד הפנימי...)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Rose-Finebake.jpg
    Rose-Finebake.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
איפה הגלריה ????????????????????????????????????

• הוסף לסימניות
בסוף כל עמוד למטה בצד שמאל יש קישור.

• הוסף לסימניות
ראיתם את הסרט שהם עשו "בונה עולם" מדהים... מרגש... וגם מקצועי ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה