מידע שימושי תודה לאינספאייר

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להזכיר לכן את התחרות המעניינת שהיתה פה, מטעם @אינספאייר .
הרבה מים זרמו בירדן מאז. (והעלו את הכנרת בעוד כמה סנטימטרים )
אולי שכחתן את התחרות (אין מצב!), אולי אתן מעלות אותה בתודעתכן מדי פעם,
אבל מה שבטוח ש @אינספאייר לא שכחו לרגע. הם הבטיחו פרסים - וקיימו בגדול.
הם הזכירו, ותקשרו וממש התחננו שאממש את הזכיה. (לקח לוועדה במשפחתית זמן להחליט איזו תמונה להדפיס)
והיום - קיבלנו את התמונה מודפסת, בקנבס ענק באיכות גבוהה.
מיותר לציין שתלינו מיד את התמונה במקום מכובד, ואנחנו נהנים להסתכל עליה כל רגע מחדש.

מחכים לתחרות הבאה:)

אני מצרפת קישור לתזכורת לאלו שאולי בטעות, במירוץ החיים, נשכחה מהן התחרות, ולו לרגע.
https://www.prog.co.il/threads/תחרות-אינספאייר-הזוכים.548080/#post-7660312

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזכיר לכן את התחרות המעניינת שהיתה פה, מטעם @אינספאייר .
הרבה מים זרמו בירדן מאז. (והעלו את הכנרת בעוד כמה סנטימטרים )
אולי שכחתן את התחרות (אין מצב!), אולי אתן מעלות אותה בתודעתכן מדי פעם,
אבל מה שבטוח ש @אינספאייר לא שכחו לרגע. הם הבטיחו פרסים - וקיימו בגדול.
הם הזכירו, ותקשרו וממש התחננו שאממש את הזכיה. (לקח לוועדה במשפחתית זמן להחליט איזו תמונה להדפיס)
והיום - קיבלנו את התמונה מודפסת, בקנבס ענק באיכות גבוהה.
מיותר לציין שתלינו מיד את התמונה במקום מכובד, ואנחנו נהנים להסתכל עליה כל רגע מחדש.

מחכים לתחרות הבאה:)

אני מצרפת קישור לתזכורת לאלו שאולי בטעות, במירוץ החיים, נשכחה מהן התחרות, ולו לרגע.
https://www.prog.co.il/threads/תחרות-אינספאייר-הזוכים.548080/#post-7660312

תודה, כמה כיף לשמוע שאהבתם! :)
תהנו....:p

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
קופצת עלהאשכול שלך ועל במה מיוחדת זו אומרת:
אינספאייר ערכו תחרות רצינית, ותגמלו ברצינות,
וכמו שכתבת היה איכפת להם שננצל ונבוא וניקח..
קבלתי הדפסה על עץ, בגודל מרשים, באיכות מעל למצופה והכי הרגשתי ממש את הלב שעמד מאחורי,
אז תודה מכל הלב!!
נ.ב. אם התמונה לא הייתה שלי ושל שלושת אחיותי, הייתי מצרפת צילום של התמונה מתנוססת בחדר .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה