כללי תודה ליהודה מילר + המלצה לעצמאיות

• הוסף לסימניות
אתמול קיבלתי בשעטו"מ מכתב מביטוח לאומי שמבשר לי שאושרו לי דמי לידה (למתעניינים, נולד לנו בן במזל טוב לפני 3 שבועות :)).

את התודה על כך אני חייבת ליהודה מילר, יועץ מס (שגם גולש כאן מדי פעם) שלולא עזרתו והכוונתו ברגע האחרון ממש, לא הייתי זכאית לקבלת דמי לידה.

אני ממליצה לכל העצמאיות שכאן לדאוג להסדרת חובותיהן מול בט"ל, לא לחכות לרגע האחרון ולעשות את זה בליווי של יועץ מקצועי. מאוד קשה להסתדר ללא הכוונה מקצועית מול הרשויות האלו וכל טעות שעושים (אפילו בתום לב) יכולה לעלות אח"כ ביוקר...

ושוב תודה למילר.

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
שתזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעש"ט!!

• הוסף לסימניות
המון מזל"ט, רוב נחת יהודית אמיתית!

• הוסף לסימניות
נעמה,
מזל טוב להולדת הבן.
רוב נחת ואושר.
והתאוששות קלה. (-:

• הוסף לסימניות
מזל טוב! הרבה נחת!
ותודה על ההמלצות.... אני גם הולכת לטפל בזה ברצינות....

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!!!

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!!!!!!! הרבה נחת!

שתזכו לגדלו לתורה לגרפיקה ומעשים טובים!

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!!
המון נחת יהודית, שתזכו לגדלו לתורה לחופה ולעמשים טובים!

ולגבי מה שכתב הכי טוב, מעלי -
הבן שלי (בן 8) הכין לעצמו לוגו (!) ועל הציורים שלו הוא מצייר למטה את הלוגו עם סמל של C וכותב - כל הזכויות שמורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;628305:
הבן שלי (בן 8) הכין לעצמו לוגו (!) ועל הציורים שלו הוא מצייר למטה את הלוגו עם סמל של C וכותב - כל הזכויות שמורות

זה מזכיר לי שכאשר ילדתי את בני השני, הגדול בא לבקר אותי בבית חולים. הוא היה בן שנתיים אז ובקושי דיבר כמה מילים בודדות. על העריסה של התינוק בבי"ח היתה מדבקה עם לוגו של מטרנה (שנותנת להם חסות), והצוציק הסתכל ואמר "מטרנה!". זה מאוד שעשע אותי שהוא כבר מזהה לוגואים בגילו הצעיר דאז...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות לאדון מילר.
נעמה - המון מזל טוב!!
הרבה נחת!!!

• הוסף לסימניות
נעמה מזל טוב!
איך הסתדרת בסוף עם כל הלקוחות?

• הוסף לסימניות
המון מזל טוב!!!
שתזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים וכו וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;628416:
מצטרפת לתודות לאדון מילר.
נעמה - המון מזל טוב!!
הרבה נחת!!!

ג"א מצרפת בזה את ברכותי לנעמה, ואת תודותי למילר.

• הוסף לסימניות
נעמה יקרה!
שמחתי לשמוע!
הרבה מזל טוב, שמחה ורוב נחת!

אסתר:)

• הוסף לסימניות
המון מזל טוב והרבה הרבה נחת יהודית אמיתית
ושתרווי נחת מכל יוצאי חלציך ומקווים לחזור לראותך
פה בפול שוונג

• הוסף לסימניות
מזל טוב, מזל טוב!
שתזכו לגדלו ברוב נחת, בריאות ושמחה
לתורה, חופה ומעשים טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה