כללי תודה ליהודה מילר + המלצה לעצמאיות

• הוסף לסימניות
מזל טוב, כיף לשמוע. הרבה נחת, שמחה ובריאות! :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
ממש טוב לשמוע!
המון מזל טוב!
שתזכו לנחת מהילדים, לילות שקטים ורגועים והמון סבלנות בחופשים הארוכים... :rolleyes:

וכל הכבוד לך על כל העזרה והסיוע כאן לכולם..
מחכים לך!

• הוסף לסימניות
א, מזל טוב והרבה נחת (איני יודעת מי את...)
ב. דווקא ההמשך מעניין אותי, איך אפשר לקבל פרטים על האדון הזה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מזל טוב!! הרבה נחת וגידול קל!
עכשיו אני מבינה למה לא כ"כ ראינו אותך כאן לאחרונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ב;629212:
עכשיו אני מבינה למה לא כ"כ ראינו אותך כאן לאחרונה...

השילוב של לידה + חופש גדול לילדים הגדולים היה מאתגר במיוחד...

• הוסף לסימניות
לפי הפעילות שלך עכשיו נראה שצלחת את האתגר מצוין...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;629287:
השילוב של לידה + חופש גדול לילדים הגדולים היה מאתגר במיוחד...
מזדהה בכל רמ"ח אברי. עכשיו התחילה חופשת הלידה, הא?
מזל טוב, והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
מזל טוב! שתצלחי את חופשת הלידה עם כמה שפחות לקוחות....

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
הרגשנו בחסרונך...
ותודה על העידכון!

• הוסף לסימניות
נעמה, המון מזל טוב ואני מצטרפת להמלצה שלך לגבי ליווי מקצועי בענייני הכספים ועוד להמלצה על יהודה מילר עצמו, חביב ונעים ומלא נכונות לעזור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;629382:
לפי הפעילות שלך עכשיו נראה שצלחת את האתגר מצוין...:)

מה שנקרא, כוחותינו שבו בשלום לבסיסם... עכשיו משקמים את נזקי הבית :)

נכתב ע"י נוי;629382:
מזדהה בכל רמ"ח אברי. עכשיו התחילה חופשת הלידה, הא?
מזל טוב, והרבה נחת!

החל מיום ראשון, ליתר דיוק. אני מבינה שגם לך מגיע מזל-טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;629586:
מה שנקרא, כוחותינו שבו בשלום לבסיסם... עכשיו משקמים את נזקי הבית :)

החל מיום ראשון, ליתר דיוק. אני מבינה שגם לך מגיע מזל-טוב?
אכן. אני תגברתי את אגף הבנות.
וגם דמי חופשת הלידה שלי נכנסו מיידית. ב"ה. (למדתי לקח מהלידה הקודמת ונזהרתי מכל בדל חוב לביטו"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;629587:
אכן. אני תגברתי את אגף הבנות.
וגם דמי חופשת הלידה שלי נכנסו מיידית. ב"ה. (למדתי לקח מהלידה הקודמת ונזהרתי מכל בדל חוב לביטו"ל)

א. מזל"ט לאלו שילדו בחופש, ומזלכם שזה קרה באמצע החופש, ולא לפניו, כמו שזה קרה לי- וזה אומר שחופשת הלידה שלי תהיה ארבע וחצי שבועות בלבד. ב"ה.
ב. מעניין שאת העצמאים ביטו"ל אוהב יותר. אני הגשתי תביעה לפני כחודש, ועדיין לא קבלתי כלום...ואין לי שום חוב .(חוץ מבבנק, כי יותר פשוט בחפש הגדול להיות חייבים לבנק ולמכולת מאשר למלא טפסים ולגשת לביטו"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה