נספח לאתגר תודה לך השם • אתגר 365

• הוסף לסימניות
עניין הדירוגים הפיקטיביים והעצמיים לצערי חזר מאד בתקופה האחרונה
זה באמת קורה? מה הקטע של בנאדם לדרג את עצמו?
ואיך טכנית אפשר לדרג פיקטיבית?
הבעיה הכי גדולה שבגלל מיעוט ההצבעות (בעבר זוכה היה עם מעל 100 הצבעות והיום 30....
גם שמתי לב לזה.
מה קרה, פחות אנשים נכנסים לאתגר היומי?

• הוסף לסימניות
שימו לב
יש משהו שנוצר כנראה מחוסר ידיעה

משהו שצורם לי מאד
מי שמצמיד כפות ידיים ומתפלל
זה דרך הנצרות
זה צורם לי כל פעם מחדש
אז אם ביקשתם תמונה של מישהו מתפלל
הוא יביא לכם תפילה של משהו שהוא מכיר
לא תפילה יהודית
את זה צריך לתאר יותר בפירוט

• הוסף לסימניות
הרגע הזה שאחרי יום מטורף
כל הילדים במיטות
ויש שקט מתוק כזה
את יכולה לנשום ולומר תודה ד'!:love:
6329ebe3-6eb7-4763-968c-f378e929f689.png

• הוסף לסימניות
"סתם שאלה… איך קורה שלתמונה אחת יש חמישה דירוגים — בשעה 10:03?
מישהו פה כנראה מאוד מאמין בעצמו 😉"
חולק עליך, לפעמים יש תמונה מוצלחת שכולם באים לדרג אותה.
למשל התמונה הזו. - אי אפשר שלא לדרג, ותתפלא לשמוע גם המשתתפים באתגר מפרגנים אחד לשני ומדרגים.
התמונה הזו קבלה מיד אחרי עשר וכמה דקות, דירוגים גבוהים וזה עלה כל הזמן.

תמונה צריכה שתהיה לה פונטיצייאל, לפעמים אתה עושה 3 תמונות ומה שאתה חושב שזה יתפוס (שעבדת על זה קשה) מקבל 3 דירוגים, והתמונה שעשית תוך כדי דיבור, תופס גובה ומנצח.
זה כמו להבדיל מלחין של ניגון ואכמ"ל.

• הוסף לסימניות
חולק עליך, לפעמים יש תמונה מוצלחת שכולם באים לדרג אותה.
למשל התמונה הזו. - אי אפשר שלא לדרג, ותתפלא לשמוע גם המשתתפים באתגר מפרגנים אחד לשני ומדרגים.
התמונה הזו קבלה מיד אחרי עשר וכמה דקות, דירוגים גבוהים וזה עלה כל הזמן.

תמונה צריכה שתהיה לה פונטיצייאל, לפעמים אתה עושה 3 תמונות ומה שאתה חושב שזה יתפוס (שעבדת על זה קשה) מקבל 3 דירוגים, והתמונה שעשית תוך כדי דיבור, תופס גובה ומנצח.
זה כמו להבדיל מלחין של ניגון ואכמ"ל.
לא צריך להוציא דברים מהקשרם 🙂
זו הייתה בסה"כ הערה עניינית.
פשוט לי לא מסתדר שבשעה 10:03 כבר יש לתמונה כמה וכמה דירוגים
לא נראה שהמצביעים יושבים דרוכים מול המסך מהשעה 22:00
כמו שהמשתתפים להוטים להעלות אז את התמונות.

אז כן, לי אישית זה קצת פחות הגיוני…
בפרט שלא תמיד אפשר לומר שהיא תמונה מוצלחת ומקורית במיוחד, ופרט שהתמונה מובילה בפער ל 30 נקודות

הכל נכתב באופן כללי ולא על האתגר הזה ספצפית...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא צריך להוציא דברים מהקשרם 🙂
זו הייתה בסה"כ הערה עניינית.
פשוט לי לא מסתדר שבשעה 10:03 כבר יש לתמונה כמה וכמה דירוגים
לא נראה שהמצביעים יושבים דרוכים מול המסך מהשעה 22:00
כמו שהמשתתפים להוטים להעלות אז את התמונות.

אז כן, לי אישית זה קצת פחות הגיוני…
בפרט שלא תמיד אפשר לומר שהיא תמונה מוצלחת ומקורית במיוחד, ופרט שהתמונה מובילה בפער ל 30 נקודות

הכל נכתב באופן כללי ולא על האתגר הזה ספצפית...
העיקר שהנספח התעורר לחיים והפורום לא ישן ;)

• הוסף לסימניות
לענ"ד, עניין הדירוגים הנמוכים ברוב האתגרים בתקופה האחרונה, נובע בעיקר מהעדר חלונית הדירוגים בצד שמאל, לעומת פעם, ורק באתגר/יצירה סופר משעשת הוא תופסת הרבה דירוגים, דוגמא טובה זה פה, וגם אז לא היה לנו חלונית.
נראה לי כבר היה משהו כזה.
בעניין האתגרים שחוזרים על עצמם, אכן זה קצת בעיה, וקשה לחדש באתגרים (באתגר הזה יש עוד כמה רעיונות...) מה גם שהציבור שלנו פחות מתחבר לסוריאליסטי ופנטזיות ואומנותי למיניהם (לפי הבדיקה שלי, כמעט תמיד באתגרים כאלו הדירוגים נמוכים מאוד) וכדומה.

אגב, האתגר הזה גם חופף לאתגר הנוכחי,
וגם האתגר משלשום, די חופף באתגר הזה, ורק הודות לבקשה שהשינוי יהיה בצבע סגול, יש כאן משהו מרענן ומעניין. ואכן לכאורה זה קצת פתרון, לתת שינוי וטוויסט מול האתגר הישן...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שימו לב
יש משהו שנוצר כנראה מחוסר ידיעה

משהו שצורם לי מאד
מי שמצמיד כפות ידיים ומתפלל
זה דרך הנצרות
זה צורם לי כל פעם מחדש
אז אם ביקשתם תמונה של מישהו מתפלל
הוא יביא לכם תפילה של משהו שהוא מכיר
לא תפילה יהודית
את זה צריך לתאר יותר בפירוט
בחבד מקפידים לומר מודה אני בידיים צמודות, למיטב ידיעתי
אני לא חבדניקית

• הוסף לסימניות
א. המדרגים והיוצרים זה שתי קבוצות? כל פעם שאני נכנס להעלות יצירה אני גם מדרג יצירות שאהבתי. וממילא הגיוני שאם ב22.03 היה חמש יצירות, יהיו גם חמש דירוגים.
ב. אני פחות מתחבר בזמן האחרון לאתגרים, כי בדרך כלל הזכיה היא לפי רמת הפאנץ ולא לפי רמת העבודה בAI

• הוסף לסימניות
א. המדרגים והיוצרים זה שתי קבוצות? כל פעם שאני נכנס להעלות יצירה אני גם מדרג יצירות שאהבתי. וממילא הגיוני שאם ב22.03 היה חמש יצירות, יהיו גם חמש דירוגים.
ב. אני פחות מתחבר בזמן האחרון לאתגרים, כי בדרך כלל הזכיה היא לפי רמת הפאנץ ולא לפי רמת העבודה בAI
א. מסכים אתך בכל מילה.
ב. לענ"ד גם וגם גם רמת העבודה וגם הפאנץ. צריך להיות שתיהם ביחד.
כמו התמונה שהבאתי מקודם.

למשל התמונה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה