כללי תודה לכולם, מה דעתכם על התוצאה הזו

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, מה דעתכם על התוצאה הזו,

מצד אחד הלוגו "נקי" ומצד שני כותרת העל ירדה בדרגה למטה
והפכה בעצם ל"פירוט" יותר מאשר ל"כותרת"

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• לוגו קשרים 2.jpg
    KB 186 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בדיוק הרגע כתבתי תגובה באשכול הקודם בנושא זה

אני עדיין חושבת שישנה בעיה עם ה"ש" שמלפפת את המילה "קשרים"
היא חותכת את ה"ש" של קשרים ועושה משהו לא ברור בעין

כמו כן, אני חושבת שהמילה "קשרים" אמורה להיות בפונט יותר משפחתי חם וזורם
מה גם שמעליה באה "ש" כל כך זורמת וחופשית...

בכל מקרה, אהבתי יותר את הקונספט השני שהעלית עכשיו

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הי איתמר, הלוגו מקסים!

אני הייתי בוחר את לוגו מס' 2 ומוריד את הקו התחתון.

בהצלחה!! העבודות שלך מדהימות!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי את הקו הראשוני של ה-ש בכתב תשים מתחת ל-ש של קשרים כך לא יחתוך את ה-ש ולא יראה ע

• הוסף לסימניות
גם אני
את השני ללא הפס
אכן עבודה יפה ומקורית

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה לדעתי טובה וחזקה, בשתי האפשרויות.
אבל הקו שאמור לבטא קשר, לענ"ד לא כ"כ נכון, הוא יותר לוקח את המילה קשרים לקונוטציה של סיבוכים, של קשרים מסובכים שצריך לפתור, ולכאורה בטח רוצים לבטא הקשר חיובי של המילה קשרים. של דברים שנקשרים ומתחברים יחד טוב.
לדעתי כדאי לעבוד על זה עוד.
אולי בכיוון שלא מכניס את הקו למילה, אולי להשתמש ביחד עם הקו למטה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה,
אך לדעתי הוא לא מספיק יציב,
וגם לא כל כך יצירתי
בסדר, לא משהו
אפשר לחשוב שגם מתחיל/ה עשו את הלוגו הזה
הייתי מצפה ליותר
הרבה הצלחה! ולא אישי:)

• הוסף לסימניות
לקח לי 5 שניות להבין שכתוב קשרים, זה היה נראה לי 'קעורים'.
בסה"כ עבודה יפה מאד (כרגיל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה