תודה לכל תושבי ב"ב בית שמש ביתר וקרית ספר!!

• הוסף לסימניות
יעודד אותך אם תדעי ש200 הזמנות בקרית ספר נמחקו בטעות ונגרמה עוגמת נפש גדולה לאנשים שבנו על זה?
ושבהרבה הזמנות החבילה שהגיעה לא תאמה את ההזמנה?
היה הרבה בלגן. הרבה הרבה בלגן.

• הוסף לסימניות
למה נראה לך שזה יתן לי הנאה כל שהיא לשמוע כזה דבר?:confused:

זה בדיוק מה שכתבתי כאן למעלה, בפורום הזה, אם לא מוסיפים מליון סמיילים של קריצות ;) וצחוקים, :D:) בחיים לא יבינו את כוונתך..:confused::rolleyes::cool: :(:eek:

:eek:

שתהיו בריאים! :mad:

• הוסף לסימניות
יש דברים ששווים גם כסף, לדוגמא זמן, עצבים,נגמר המלאי , דחיפות וכדו'
נכון ש35 ש"ח זה באמת זול אבל יש אפשרות להשיג נעליים במחירים נורמלים גם במקומות אחרים
לדוגמא קניתי לפני שבועיים בטוגו כל זוג 20 ש"ח מגפיים, נעלי שבת - באיכות סבירה - לא מצפה לשרוד איתם חצי שנה אך עוד 3 חודשים יהיה שוב סייל ואז אקנה עוד...
קניתי השבוע סנדלים בגלי עודפים - 2 זוגות ב- 150 ש"ח באיכות הרבה יותר טובה
מי שהולכת לשווקים , יש ב60 ש"ח נעליים , סנדלים מקסימים!
כך שהמכירה הזאת - לי בכל אופן עשתה כאב ראש והרגשה בוא נאמר של עליבות, חוסר ארגון, יחס וכדו'
העיקר- שתלכו בדרכים ישרות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1238181:
יש דברים ששווים גם כסף, לדוגמא זמן, עצבים,נגמר המלאי , דחיפות וכדו'
נכון ש35 ש"ח זה באמת זול אבל יש אפשרות להשיג נעליים במחירים נורמלים גם במקומות אחרים
לדוגמא קניתי לפני שבועיים בטוגו כל זוג 20 ש"ח מגפיים, נעלי שבת - באיכות סבירה - לא מצפה לשרוד איתם חצי שנה אך עוד 3 חודשים יהיה שוב סייל ואז אקנה עוד...
קניתי השבוע סנדלים בגלי עודפים - 2 זוגות ב- 150 ש"ח באיכות הרבה יותר טובה
מי שהולכת לשווקים , יש ב60 ש"ח נעליים , סנדלים מקסימים!
כך שהמכירה הזאת - לי בכל אופן עשתה כאב ראש והרגשה בוא נאמר של עליבות, חוסר ארגון, יחס וכדו'
העיקר- שתלכו בדרכים ישרות!
יש לך נסיון עם טוגו, או שזה פעם ראשונה?
אני מדי פעם מתפתה לקנות שם, ואז, זה לא מחזיק יותר משבועיים :( (אבל זה באמת מאוד מאוד מפתה, הדגמים והמחיר, חבל"ז)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1238185:
יש לך נסיון עם טוגו, או שזה פעם ראשונה?
אני מדי פעם מתפתה לקנות שם, ואז, זה לא מחזיק יותר משבועיים :( (אבל זה באמת מאוד מאוד מפתה, הדגמים והמחיר, חבל"ז)

מצדיק את המחיר- אין לי נעל שהחזיקה פחות מ3 חודשים, רובם שורדות אפילו את כל העונה, במיוחד נעלי שבת,
פשוט בכזה מחיר אני קונה נעליים לילדות בצבעים שונים - זהב, כסף וכדו' - לשבת זה מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1238195:
מצדיק את המחיר- אין לי נעל שהחזיקה פחות מ3 חודשים, רובם שורדות אפילו את כל העונה, במיוחד נעלי שבת,
פשוט בכזה מחיר אני קונה נעליים לילדות בצבעים שונים - זהב, כסף וכדו' - לשבת זה מקסים!

אני גם מאוד אוהבת את הנעליים שלהם, אבל השיא שהחזיק אצלי זה חודש.

• הוסף לסימניות
אני כבר קונה שם כמה שנים ומרוצה מאוד
בד"כ זה החזיק לכל העונה, כמו"כ אני קונה לעצמי נעלי בית ונעליים ליום חול, איפה אני יכולה למצוא נעלי בית ב-35 חוץ מהחיקוי של קרוקס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1238199:
אני גם מאוד אוהבת את הנעליים שלהם, אבל השיא שהחזיק אצלי זה חודש.

אני חייבת להבדיל בין נעל שבת לנעל ליום חול
נעל ליום חול צריכה להיות חזקה, היא לא חייבת להיות יקרה - בחורף יש נעלי ספורט לא יקרות ששורדות את העונה, , לגבי סנדלים זה יותר מורכב משום שהרבה סנדלים מורכבים מרצועות דקות ועדינות ותוך כמה שבועות הן נקרעות - גם הסנדלים שבמכירה של ה 35 - נראות כך ( אלא אם קונים את הסנדל אם הרצועה העבה מקדימה- יש לזה יותר סיכוי- לטעמי הן לא יפות) ולכן הסנדלים שקניתי בגלי לדוגמא הן מסוג חזק והמחיר - 75 ש"ח !
לגבי נעלי שבת - לא אכפת לי לקנות בטוגו - כי הן פחות בשימוש ולכן אני גם קונה בגוונים שונים- בורדו, זהב וכדו'
לגבי הבנות הגדולות - נעלי הפיתה של טוגו דווקא שורדות, אלא אם הרגל של הילדה שוחקת נעליים (יש סוג הליכה כזאת שמשפשפת צד אחד) ואז כל נעל תהרס
לבנות הגדולות (סמינר) אני מזמינה גם מנקסט במדור של נעלי ילדות במידה 37,38
שנה שעברה נהננו מהסנדלים והנעליים!
אצל הבנות הגדולות הן גם אוהבות הרבה נעליים!!!!;)
הנה לדוגמא נעל שהזמנתי בערך לפני חודש במידה 38 לבחורה, היא יפה ולא יקרה והבת שלי לא הורסת נעליים לכן זה משתלם:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1238254:
אני חייבת להבדיל בין נעל שבת לנעל ליום חול
נעל ליום חול צריכה להיות חזקה, היא לא חייבת להיות יקרה - בחורף יש נעלי ספורט לא יקרות ששורדות את העונה, , לגבי סנדלים זה יותר מורכב משום שהרבה סנדלים מורכבים מרצועות דקות ועדינות ותוך כמה שבועות הן נקרעות - גם הסנדלים שבמכירה של ה 35 - נראות כך ( אלא אם קונים את הסנדל אם הרצועה העבה מקדימה- יש לזה יותר סיכוי- לטעמי הן לא יפות) ולכן הסנדלים שקניתי בגלי לדוגמא הן מסוג חזק והמחיר - 75 ש"ח !
לגבי נעלי שבת - לא אכפת לי לקנות בטוגו - כי הן פחות בשימוש ולכן אני גם קונה בגוונים שונים- בורדו, זהב וכדו'
לגבי הבנות הגדולות - נעלי הפיתה של טוגו דווקא שורדות, אלא אם הרגל של הילדה שוחקת נעליים (יש סוג הליכה כזאת שמשפשפת צד אחד) ואז כל נעל תהרס
לבנות הגדולות (סמינר) אני מזמינה גם מנקסט במדור של נעלי ילדות במידה 37,38
שנה שעברה נהננו מהסנדלים והנעליים!
אצל הבנות הגדולות הן גם אוהבות הרבה נעליים!!!!;)
הנה לדוגמא נעל שהזמנתי בערך לפני חודש במידה 38 לבחורה, היא יפה ולא יקרה והבת שלי לא הורסת נעליים לכן זה משתלם:
צודקת בכל מילה!

מה שכן, תשמחי שטוגו שורד אצלך, כי אני קניתי שם בינתיים רק נעלי שבת והם פשוט לא שרדו, והבנות שלי ממש לא הורסות נעליים, והנעליים של ה35 ₪ כן החזיקו מעמד, לכן אני שוב קונה אותן.
מבחינתי טוגו זה חד פעמי, אם אני זקוקה לצבע מסויים לאירוע וכו׳

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1238261:
צודקת בכל מילה!

מה שכן, תשמחי שטוגו שורד אצלך, כי אני קניתי שם בינתיים רק נעלי שבת והם פשוט לא שרדו, והבנות שלי ממש לא הורסות נעליים, והנעליים של ה35 ₪ כן החזיקו מעמד, לכן אני שוב קונה אותן.
מבחינתי טוגו זה חד פעמי, אם אני זקוקה לצבע מסויים לאירוע וכו׳

נכון מאוד!
זה תלוי בילדה ואיך שהיא שומרת נעליים ( לפעמים זה לא תלוי בה)
למסקנה הזאת הגעתי לאחר שראיתי שגם עם נעליים - במיוחד סנדלים יקרות - אין אחריות והן מתבלות ונהרסות
ולכן אצל הבנות הגדולות אני מעדיפה אפילו כמה זוגות - לא יקרות, ויש להן מבחר - זה הגיל שלהן שהן אוהבות את הגיוונים!:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת