תודה למאור700

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינים,
מאור700 שהוא אחד ממנהלי הפורום של ערן שטרן, פתח בסדרת כתבות על הנושא הכי חשוב, הכי מבלבל, והכי מעצבן בעריכת וידאו,
לפי הכתבה הראשונה בסדרה זה נראה מבטיח, אמנם בינתיים רוב הדברים ידועים אך הוא מסדר אותם בצורה ברורה ומובנת כך שגם ההמשך יהיה ברור.
אנא תנו פידבקים כדי שהכתבה הבאה תגיעה במהרה.
http://www.sternfx.com/blog-hebrew/index.php/04-2012/video_resolution/

• הוסף לסימניות
קראתי אותה באמת, והיא פשוט התחלה יפה ומבטיחה, כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lyzer;756734:
לכל המעוניינים,
מאור700 שהוא אחד ממנהלי הפורום של ערן שטרן, פתח בסדרת כתבות על הנושא הכי חשוב, הכי מבלבל, והכי מעצבן בעריכת וידאו,
לפי הכתבה הראשונה בסדרה זה נראה מבטיח, אמנם בינתיים רוב הדברים ידועים אך הוא מסדר אותם בצורה ברורה ומובנת כך שגם ההמשך יהיה ברור.
אנא תנו פידבקים כדי שהכתבה הבאה תגיעה במהרה.
http://www.sternfx.com/blog-hebrew/index.php/04-2012/video_resolution/

תודה לייזר על השיווק!

• הוסף לסימניות
עוד יחשבו שאני מקבלת אחוזים על כל כניסה.

• הוסף לסימניות
אני תמיד אוהבת לראות איך מאור לוקח נושאים קשים ומסובכים ומסביר אותם בצורה נפלאה
אני תמיד אוהבת לקרוא את התגובות שלו באתר של ערן שטרן.
כושר הסברה מעולה!
נשמח לקרוא עוד...

• הוסף לסימניות
כתבה מצויינת!
הוסיפה לי הרבה לסדר את הבלאגן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה