כללי תודה למדריך שער חסידי

• הוסף לסימניות
בעבר העלו כאן מדריך לשער חסידי.

ואני רוצה להודות מאוד לניק שהעלה זאת. וסליחה שאני לא זוכרת מי אתה ולא מוצאת את האשכול שלך.

זה עזר לי מאוד בהבנה איך הדברים בנוים, אור וצל, איך למקם נכון את הגרדינט וכו'.

אני משתפת כאן מיצרתי. שתראה את פירותיך.

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל קישור למדריך שנזכה גם אנחנו (בשם המעוניינים..)

• הוסף לסימניות
הקישור לג׳מבו מיל כבר מעלה זקנקן לבן...

• הוסף לסימניות
יש דרופבוקס בסוף האשכול... זה מה שחשוב! ותודה רבה לכל הנוגעים בדבר!

• הוסף לסימניות
שטרן, עבדתי על הקובץ שלך לעשות את השינויים והוא פשוט בנוי מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי את הדוגמא להדרכה (את ההדרכה לא ראיתי...) ורציתי גם ללמוד ולהחכים...
בג'מבו מייל - מזמן כבר לא פעיל ובדרובוקס משהו תקוע שם, ואני לא מצליחה לפתוח טוב...
מישהו יכול לעלות שוב (וסליחה על ההקפצה - אבל מתארת לעצמי שכמו שאני אשמח לראות את ההדרכה הזו, כך עוד יהיו עוד הרבה כמוני שירצו את ההדרכה הזו - ולכן העזתי להקפיץ...)
אולי להורדת קבצים דרך נטפרי (אני לא זוכרת איך קוראים לאתר), או אולי בג'מבו מייל (אבל זה קצת חבל, כי אח"כ זה מאבד את תוקפו וכבר אי אפשר להוריד)

תודה רבה!

נ.ב. אם יש למישהו עוד הדרכות כאלו של שערים וכד' מוזמן ברצונו לשמח את כולנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2107359:
ראיתי את הדוגמא להדרכה (את ההדרכה לא ראיתי...) ורציתי גם ללמוד ולהחכים...
בג'מבו מייל - מזמן כבר לא פעיל ובדרובוקס משהו תקוע שם, ואני לא מצליחה לפתוח טוב...
מישהו יכול לעלות שוב (וסליחה על ההקפצה - אבל מתארת לעצמי שכמו שאני אשמח לראות את ההדרכה הזו, כך עוד יהיו עוד הרבה כמוני שירצו את ההדרכה הזו - ולכן העזתי להקפיץ...)
אולי להורדת קבצים דרך נטפרי (אני לא זוכרת איך קוראים לאתר), או אולי בג'מבו מייל (אבל זה קצת חבל, כי אח"כ זה מאבד את תוקפו וכבר אי אפשר להוריד)

תודה רבה!

נ.ב. אם יש למישהו עוד הדרכות כאלו של שערים וכד' מוזמן ברצונו לשמח את כולנו...
יש בקישור למעלה בסוף האשכול קישור שאפשר להוריד ממנו.

זה מאד עוזר!
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא לא נותן להוריד לנטפרי.
יש עוד אפשרות להעלות בבקשה ?
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן להוריד לנטפרי.
יש עוד אפשרות להעלות בבקשה ?
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה