תודה לפרוג על הפינוקים

• הוסף לסימניות
השם ישמור את פרוג ויעצימהו וינהלהו על מי מנוחות,

ויכבדהו ברוב סדנאות נפלאות כסדנה שקיבלנו השבוע (במתנה, יעני- אין כסף)-

ככה, סתם, בכיף, סדנת ציור וצביעה בציבעי שמן על עץ (וגיטרות אם להיות ספציפים).

עם דבורה קוטוב המבריקה (שתהיה בריאה)................................אמן

תודה!

למדתי ונהנתי. היה טוב.

נ.ב. יש סדנה נוספת למי ש... יש לו גיטרה

• הוסף לסימניות
תעלו תוצאות מעניין לראות...

• הוסף לסימניות
באמת אולי תעלו תמונות?
מעניין מתי יעשו סדנה כזו לגברים...
למרות שאת הגיטרה שלי אני משאיר כמו שהיא.
מאחורי כל שריטה ושפשוף יש סיפור... :p

• הוסף לסימניות
טובב.. זה שלי...

אמנם לא הגיטרה שלי...
וגם ממש לא גמור [מחכה לחלק ב' של הסדנא] אבל עשיתי עם חום וראש דופק...

זו לי התנסות ראשונית בצבעי שמן..

מצטרפת לתודה לדבורה המדהימה על אינסוף הסבלנות.
ולחיים דיקמן על החווייה המדהימה שפרגן לנו.
[ועל הזכות שנתן לי לאייר לשם מצווה לילד חולה (שה' ישמור)...]

צפה בקובץ המצורף 227952

קבצים מצורפים

• guitar.JPG
    KB 80.9 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה