תודה לצלמת המקסימה - יעל איזיקוביץ!

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר עשיתי סטודיו לילדים אצל יעל, והיה פשוט מקסים!
נוסף כמובן על תמונות מקסימות, אי אפשר לא לציין את האווירה הכייפית, הנינוחה, הזורמת.
הילדים ממש נהנינו מכל שניה!
אפילו הבן הקטן שבהתחלה לא רצה לזוז ממני, הוא השתחרר וזרם ותפקד בכל הסשנים כראוי.

אני מוכרחה לציין במיוחד שאפילו בסשן האחרון שלו עם התחפושת שכבר היה עייף ונודניק,
גם מזה יעל הצליחה להוציא את המיטב!

מחכה לראות את מכלול התמונות (קבלתי טעימות בינתיים ואני כבר בעננים..)

מומלצת בחום!!!!!

• הוסף לסימניות
היי מזל תודה!!
איזה הפתעה...
זה לא חכמה לזרום עם השכנים בדלת ממול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1544113:
היי מזל תודה!!
איזה הפתעה...
זה לא חכמה לזרום עם השכנים בדלת ממול..

זה לא נכון!!!!
להזכיר לך את ההתנהגות של יהודה בהתחלה?!?!?!

מה שכן עד עכשיו הוא בטוח שאם באים אליך.. זה לתמונה! :)

• הוסף לסימניות
טוב, למזל יש חבורה ממושמעת ... תציצו:
אני מעלה רק אחד בגלל העומס..

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
אני גם מהממליצים.
אבל זה לאשכול נפרד :)

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להסתפק רק באחת...
הנה טעימה מרחל אמנו שלנו!
תמונה מדהימה!

קבצים מצורפים

• דוגמא 4.png
    KB 849.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מזל, איזה יפיופים!!! בל"ע!

ויעל, משגע... הצצתי כבר בתיקיית עבודות שלך, פשוט מקסים.

• הוסף לסימניות
יעל
התמונות מקסימות
והרחל אמנו נראה בכלל עם כל הפוזה
אמיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה