כללי תודה מראש בקשת תמונה

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה של כתמי צבע יש הרבה כאלה באתרים הלא חנמים

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 1063651_50181811.jpg
    3.5 MB · צפיות: 19
  • 1063681_78215167.jpg
    3 MB · צפיות: 18
  • 531180_31282418.jpg
    1.9 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אני צריכה כזאת תמונה או משהו בסגנון

קבצים מצורפים

• pe0070485.jpg
    KB 122.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הנה מה שיש לי

קבצים מצורפים

• שפריץ.rar
    4.6 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מברשות וצורות שמתאימות גם-

קבצים מצורפים

• מברשות שפריץ.rar
    7.3 MB · צפיות: 19
  • צורות.rar
    2.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה יעזור?

אני מנסה לעלות גם בוקטור
זה לא מצליח
אז אם זה מתאים
כתבי לי באישי את המייל שלך
ואשלח לך

קבצים מצורפים

• color.jpg
    KB 512.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור.

קבצים מצורפים

• Paint Splash5.jpg
    2.3 MB · צפיות: 22
  • Paint Splash2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ונתנו10

מעולה לי איך אפשר להוריד את זה בחינם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה