דרוש מידע תודה על השידרוגים באתר כאן - נא להוסיף

יש מצב לאפשר חיפוש בתוך פרוג גם על מילים של 3 אותיות?
יש כ"כ הרבה מילים של 3 אותיות וגם פחות שאי אפשר לחפש אותם ולפעמים גורם לחיפוש להיות בלתי אפשרי.
לא. חיפוש הוא מארבע אותיות ומעלה.

ניתן לנסות חיפוש בגוגל, רק באתר פרוג, ע"י הוספה של site: prog.co.il

או בחיפוש מתקדם בגוגל: https://www.google.com/advanced_search?hl=iw

ואולי גם התראה אודות הודעה שנערכה (עכשיו גיליתי הודעה שלי שנערכה) כמדומני שבעבר היתה התרעה במקרה כזה עם נימוק.

לא. חיפוש הוא מארבע אותיות ומעלה.

ניתן לנסות חיפוש בגוגל, רק באתר פרוג, ע"י הוספה של site: prog.co.il

או בחיפוש מתקדם בגוגל: https://www.google.com/advanced_search?hl=iw
הבעיה שפורומים פרטיים אתה לא יכול לחפש בגוגל.

אני יודעת שכרגע החיפוש הוא מ-4 אותיות. השאלה אם אי אפשר להוריד את כמות האותיות הנדרשות.

הודעות למייל, על פרסום מודעה חדשה בלוח המודעות [נרשמתי להתראות], מגיעות פעם אחר פעם ללא סיבה הנראית לעין.

נראה לי שההתראה למייל אודות קבלת הודעות פרטיות התנדפה
אצלי עובד מעולה.
ואולי גם התראה אודות הודעה שנערכה (עכשיו גיליתי הודעה שלי שנערכה) כמדומני שבעבר היתה התרעה במקרה כזה עם נימוק.
התראה על עריכת הודעה היא אופציונלית.

@הכלבויניק האם ניתן להגדיר הודעות למייל על תחום איקס בפורום ספציפי?
[כלומר, שאקבל הודעות למייל בכל פעם שעולה לפורום כתיבה מקצועית אשכול חדש או תגובות חדשות באשכול בעל מקדם 'דיון' וכדו'?

תודה רבה מראש

@הכלבויניק האם ניתן להגדיר הודעות למייל על תחום איקס בפורום ספציפי?
[כלומר, שאקבל הודעות למייל בכל פעם שעולה לפורום כתיבה מקצועית אשכול חדש או תגובות חדשות באשכול בעל מקדם 'דיון' וכדו'?

תודה רבה מראש
לא לפי מקדם, ניתן לעקוב אחר כל הפורום.
בראש הפורום הרלוונטי, סמן 'מעקב אחר הפורום'.
תוכל לבחור שם האם על אשכול חדש או על הודעות חדשות.
וכן האם לקבל בהתראה או במייל.

לא. שאם עורכים לך הודעה, יש לעורך אופציה לשלוח התראה...
אגב, אם לדעתי מנהל השתמש בסמכותו לרעה כדי לערוך הודעות בויכוח, יש כתובת? אבין גם אם לא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע.

פיצ'ר חדש נחמד ויעיל!
"ציטוטים נבחרים"

בתחתית כל הודעה נוספה אפשרות לשמור ציטוטים נבחרים
בכפתור +ציטוט תוכלו להוסיף או להסיר מהרשימה
1638921863111.png

ואז בכתיבת הודעה חדשה (גם באשכול אחר לגמרי)
נוספה אפשרות לצטט מתוך הרשימה הנ"ל
1638921877922.png

פיצ'ר חדש נחמד ויעיל!
"ציטוטים נבחרים"

בתחתית כל הודעה נוספה אפשרות לשמור ציטוטים נבחרים
בכפתור +ציטוט תוכלו להוסיף או להסיר מהרשימה
צפה בקובץ המצורף 1019238

ואז בכתיבת הודעה חדשה (גם באשכול אחר לגמרי)
נוספה אפשרות לצטט מתוך הרשימה הנ"ל
צפה בקובץ המצורף 1019239
וואו תודה תודה שידרוג משמעותי
שמרתי לעצמי כמה ציטוטים.

א. איך אני בוחר איזה מהם לצטט?
ב. אחרי שציטטתי או שהתחרטתי הרשימה נעלמת.

וואו תודה תודה שידרוג משמעותי
שמרתי לעצמי כמה ציטוטים.

א. איך אני בוחר איזה מהם לצטט?
ב. אחרי שציטטתי או שהתחרטתי הרשימה נעלמת.
האפשרות לטעון ציטוטים, היא לשימוש חד-פעמי בלבד.

שמרו ציטוטים מכל מקום, וטענו אותם בהודעה אחת. לאחר מכן הרשימה נמחקת.

לכן אין עוד את הרשימה, ואין אפשרות לבחור איזה ציטוט לטעון, מסדרים את הציטוטים הרצויים, ניתן להסיר או לשנות מיקום, ואז לטעון את כולם בהודעה חדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה