שיתוף - לביקורת תודה על זכות כמוני

• הוסף לסימניות
ואם אני כועסת
ויש בי טון של רגש
מחפשת לב ודלת
לבקש מהם משענת

להתעלם מחור פתוח
לחשוב בלי מצב רוח
מבקשת איזה ערך
שימלא לי את הנפש

ושוב ת'צמי פוגשת
ובפנים צועקת
פותחת אוזן וקשבת
מתרפה ומתרפקת

תודה על זכות כמוני
ילד שמכה בי
טוען הוא שגדלתי
סוף סוף לו הקשבתי

מוצאת חלון פתוח
משיב בי את הרוח
לא מנגינה שאני המצאתי
לחן ששנים פועם בי
מודה לי שגילתי
ולמי שרציתי, נהייתי

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!!!!!!!
שיר משגע מושלם מהמם!!!
וואו
טירוף של כנות חרוזים תוכן וקצב
יפה כל כך ולא מצוי !!!
פשוט וואו!!

(רק הציק לי נוראא ה-
פותחת אוזן וקשבת
ולמרות זאת זה מטורף בעיניי!!!!
את לא מבינה איך אהבתי את השיר!!!
ממש מרגישים טון של רגש מתפרץ ובוקע.. אפילו לב בטון!!!!
מ ד ה י ם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש יפה, אהבתי.
תודה!
אהבתי מאוד!!!!!!!
שיר משגע מושלם מהמם!!!
וואו
טירוף של כנות חרוזים תוכן וקצב
יפה כל כך ולא מצוי !!!
פשוט וואו!!
תודה איזה תגובה מחממת

(רק הציק לי נוראא ה-

ולמרות זאת זה מטורף בעיניי!!!!
את לא מבינה איך אהבתי את השיר!!!
ממש מרגישים טון של רגש מתפרץ ובוקע.. אפילו לב בטון!!!!
מ ד ה י ם.
תודה על הביקורת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה