- הוסף לסימניות
יש פה איזשהו רכב של הכנסת ס"ת שמנגן בקולי קולות כבר חצי שעה, ממה שאני שומעת יש קהל רב מסביב שמתקהל מסביב לרכב וצוהל ושורק, (מוזיקה בסגנון מזרחיסטי)
אין שיטור באזור, לדווח?
אין שיטור באזור, לדווח?
אל תדווחי לפני שתראי בעיניים את הקהל אם ישנו..יש פה איזשהו רכב של הכנסת ס"ת שמנגן בקולי קולות כבר חצי שעה, ממה שאני שומעת יש קהל רב מסביב שמתקהל מסביב לרכב וצוהל ושורק, (מוזיקה בסגנון מזרחיסטי)
אין שיטור באזור, לדווח?
לא ביקשתי כלל את המשאית הזאת.דיי חופר כבר האמת.
היה היום כמה פעמים.....ברמה ג
בעוד אזורים הם היו היום אהרל'ה סמט ויוסלה אייזנבאך
מקווה שבתיאום עם השכנים..תאמינו לי לא צריך משאית!
אח שלי סיים עכשיו מסכת
הוציאו רמקולים החוצה
וכווווווווווווווווווווללללללםםםםםםםם!!!!
יצאו למרפסות ולחלונות להשתתף!!
ממש מומלץ!!
תביאו את השמחה אליכם!!
![]()
![]()
![]()
![]()
בוודאי שבתיאוםמקווה שבתיאום עם השכנים..
לנו ממש לא היה נחמד לשמוע מוזיקה בווליום מטורף במשך יותר משעה
אי אפשר לנוח, לקרוא, ללמוד
כלום
בואו נקוה שזה לא חזרות לסוכות ושעד אז כבר ניפטר מהקורונה הזו....מרגישים בשמחת בית השואבה (:
0527686444. שמואל גיטלר. האחראי על השמחה תנצח.מישהו מכיר דרך להודות לשמחה תנצח?
בקרית אתא זה היה האחים נייהוז. פצצות.
הם הוציאו גם קליפ מיוחד ברוח התקופה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים