תודה ענקית לניק "יצירתית"- ה-ה-ה-הצלמת!!!

• הוסף לסימניות
חברתי צילמה אצלה צילומי חלאקה מדהימים ואיכותיים וכדי לחסוך בכסף עיצבתי איתה אלבום דיגיטלי לבד, ושלחנו זאת להדפסה באחת התוכנות דרך האינטרנט.
לדאבון חברתי, היא קיבלה אלבום שמהבית דפוס ירד לפח... רזולוציה- על הפנים... איכות- בקנטים ועוד...

חברתי התקשרה למירלה המדהימה (יצירתית...)ושאלה אותה מה ניתן לעשות, מירלה נתנה לה הצעת מחיר בכדי שתערוך לה אלבום עם עיצובים חדשים...
אך חברתי, בעלה אברך והוצאה גדולה נוספת, "סיבכה" שם את העניינים....;)
מירלה המהממת, נחלצה לעזרתנו ובקשה ששלח לה תמונה אחת מתוך מה שעיצבנו יחד, היא שלחה זאת להדפסת נסיון, וגילינו- כי התמונות שעיצבנו לבד הן באיכות מצויינת ואז מירלה נתנה לנו את כל הטיפים האפשריים כדי שנדפיס לבד בחנות שהיא עצמה עובדת איתם, העיקר שחברתי לא תצטרך להוציא סכום נכבד נוסף...

זה נקרא רגישות,שירות ויחס- מעל הכל!!!! אין עלייך- מירלה!!!

• הוסף לסימניות
מירהלה כל הכבוד!
אם כי היה פה חוסר טקט מסוים מהצד השני, לטעמי.

• הוסף לסימניות
דיייייי.....
תודה!
למה חוסר טאקט? אני נותנת אופציה לחבילות קטנות שבהן מקבלים רק את הדיסק עם כל התמונות וכל אחד יכול לעשות בו כראות עיניו.
אולי אני מערבת הרבה רגש בעסקים אבל בתור אשת אברך אני שומרת בעקשנות את האופציה של חבילה קטנה במחיר זול.

• הוסף לסימניות
איו בעיה לתת חבילה קטנה, הבעיה מתחילה שמי שמקבל אותה רוצה גם כסף קטן וגם חבילה גדולה...
כל עוד מסתדרים לבד זה נפלא, אבל ....
והמבין יבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1504336:
איו בעיה לתת חבילה קטנה, הבעיה מתחילה שמי שמקבל אותה רוצה גם כסף קטן וגם חבילה גדולה...
והמבין יבין.

מבינים מהדברים שלא חיפשו לנצל אותה רק אחרי שנכוו ניסו את עזרתה.

אשריך מירלה, שזכית לסייע לאשת אברך!

ובתור אחת שנכוותה בגדול בנושא תמונות חלאקה אצל מישהי אחרת
אני מעריכה בכפל כפליים את הרגישות מעבר לכסף!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1504336:
והמבין יבין.

אולי בגלל שאת חדשה, מוציאים ממך יותר ממה שחשבת לתת
אני מיד בשיחה אומרת בדיוק מה מקבלים ולא משאירה דברים פתוחים שמזמינים ניצול אח"כ...

• הוסף לסימניות
לא אני לא מתכוונת לזה אבל כאן לא הבמה לדיון הזה.
ואם לך זה לא הפריע אז נהדר.
הלקוחה הרויחה.

• הוסף לסימניות
יעל, יש הבדל בין 'ניצול' ל'שירות' הוא דק ועדין. לא נשמע שהיה פה ניצול אלא שירות מעבר, זה גורם ללקוח להרגיש טוב ולהמשיך להמליץ, וגם נותן השירות נשאר בתחושה טובה.

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי, הסיפור נכתב בקצרה ללא כל פרטי פרטים עדינים
ואכן, לאחר שהבנתי מיעל למה היא התכוונה בניצול, הבנתי כי לא הבינו את העניין,
אך מירהלה היתה מדהימה ונתנה שירות!!! לא ניצלנו אותה בגרם (לפחות לפי הרגשה שהיא נתנה...)
אפילו את התמונת נסיון- הבאנו לה הביתה... העיקר שחברתי לא תצא קרחת מכאן ומכאן...
ואכן, מטעויות לומדים... לפעם הבאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה