תודה ע נ ק י ת ל״אות לי״ על נדיבות ליבם!!!!!

• הוסף לסימניות
אומנם באיחור רב, אך בלתי נמנע להודות לחברת אות לי על החבילה המפרגנת והנדיבה שהם הכינו לילדי תושבי הדרום!!!

בתקופת המלחמה פירסמתי פה אשכול שאני מחפשת תעסוקה למשפחה שהתארחה אצלינו.
חברת ״אות לי״ כתבה שהיא מחבקת את התושבים ואירגנה חבילות לכל משפחה.
המשפחה שהתארחה אצלינו לא הספיקה לקחת את השי, והחבילה חיכתה להם.
השבוע הלכתי להביא אותו רק בשביל לדעת במה מדובר ובאמת בשביל שאוכל להודות!!
מה אני אגיד, חבילה עמוסת כל טוב!! והכל בשפע!!
חיתוכי סול בצורות שונות ומגוונות, חיתוכים של בריסטול בנושא ״נר״, כתרים, ועוד כל מיני דברים. והכל באמת בשפע, בלארג׳יות!!
העברתי את זה למשפחה עם ילדים והייתם צריכים לראות איך העיניים שלהם נצצו...

ירבו כמותכם בישראל, ושהקב״ה ישפיע עליכם שפע רב ופרנסה בשפע בזכות החסד והכוונות הטובות שלכם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;911131:
ירבו כמותכם בישראל, ושהקב״ה ישפיע עליכם שפע רב ופרנסה בשפע בזכות החסד והכוונות הטובות שלכם!!
מצטרפת!

• הוסף לסימניות
לראות עיניים נוצצות של ילדים שיוצרים עם המוצרים שלנו, זה דבר שמרגש אותנו בכל פעם מחדש.
"אות לי" שמה לה למטרה לתרום ממוצריה בכל ימות השנה ולא רק בזמן מלחמה.
אנחנו מאחלים לעצמינו שנהיה תמיד אלה שיכולים לתרום ולשמח את האחר עם מוצרינו.

תודה על הפירגון וכמובן על הברכות והאיחולים

הירשמו למועדון הלקוחות שלנו, זה כדאי לכם...
www.otli.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה