עזרה תודה רבה לעיריית ירושלים!

• הוסף לסימניות
(מקווה שעונה על כללי הפורום)
דברו על זה בקטנה באשכול אחר, אבל חשבתי לעצמי - הרי אם היו לנו תלונות היו נפתחים פה אשכולות עצבניים ומתמלאים בעשרות תגובות.
וכשמגיע להם אשכול תודות - נשתוק?
עיריית ירושלים קיימה אתמול אירוע לילדי הצהרונים בגן החיות, למגזר החרדי בלבד, במחיר 15 ש"ח לכרטיס. הכל 'דפק'! איסוף הכרטיסים נעשה בצורה מסודרת וללא תור, היו הופעות מוצלחות שהילדים אהבו מאוד, היה שובר לקבלת ארוחת ערב ושובר לקבלת קרטיב ולפליאתנו היה מספיק לכולם!
תודה רבה לכל המארגנים!!!

• הוסף לסימניות
רק חבל שלא היו עוד כרטיסים...הרבה שרצו ולא יכלו לבוא

• הוסף לסימניות
רק חבל שלא היו עוד כרטיסים...הרבה שרצו ולא יכלו לבוא
גם אלו שרצו לבוא רצו שתהיה הגבלה על כמות הכרטיסים. רק שהם רצו להיות בתוך אלו שקנו ולא מחוץ...
(מבינה את הבאסה, אבל אם לא היתה הגבלה באמת לא היה אפשר לזוז שם)

• הוסף לסימניות
גם אני נהניתי מאוד.
מהכניסה ועד היציאה הכל דפק, לא היו תורות, עובדי גן החיות היו אדיבים ונחמדים, ניקו כל הזמן, היה מספיק ובשפע מהכל, פעילויות יפות ומגוונות. .
הייתה לי הערה אחת - לגבי המוזיקה שהושמעה בפעילויות, שהייתה עדינה אבל חבל שלא הותאמה מראש למגזר החרדי, וכן לגבי מעבירי הפעילות שחבל שלא היו דתיים/חרדים.
העברתי את ההערה לחברה שעובדת בעיריה בפרויקט ניצנים, היא אמרה שדברו על זה בהפקת לקחים ויישמו שנה הבאה.

• הוסף לסימניות
גם אלו שרצו לבוא רצו שתהיה הגבלה על כמות הכרטיסים. רק שהם רצו להיות בתוך אלו שקנו ולא מחוץ...
(מבינה את הבאסה, אבל אם לא היתה הגבלה באמת לא היה אפשר לזוז שם)
@שירי12, אומנם אני לא תושבת ירושלים ולא יכולה להנות מזה, אבל תעבירי לחברה שלך את ההערה לעייל, ואולי לשנה הבאה יתארגנו מראש עם 2-3 ימים, אולי דרך רישום מוקדם בצהרנים כדי לדעת כמה ימים צריך.

• הוסף לסימניות
@שירי12, אומנם אני לא תושבת ירושלים ולא יכולה להנות מזה, אבל תעבירי לחברה שלך את ההערה לעייל, ואולי לשנה הבאה יתארגנו מראש עם 2-3 ימים, אולי דרך רישום מוקדם בצהרנים כדי לדעת כמה ימים צריך.
האירוע, אגב, היה פתוח לכל מי שרצה להרשם.
גם לאלו שלא זכו להיות תושבי עיר הקודש, גם לאלו שלא משתמשים בשירותי הצהרונים.

• הוסף לסימניות
האירוע, אגב, היה פתוח לכל מי שרצה להרשם.
גם לאלו שלא זכו להיות תושבי עיר הקודש, גם לאלו שלא משתמשים בשירותי הצהרונים.
תמחקי דחוף.
העומס שהיה שם הספיק בהחלט.
לפחות שכולם יחשבו שחייבים להיות ירושלמים ולשלוח ילד לצהרון...
;)

• הוסף לסימניות
הבעיה שפירסמו את זה רק בצהרונים של בי"ע. אנחנו בעץ הדעת - לא קיבלנו שום הודעה.
כשזה נודע לי, כל הכרטיסים כבר נמכרו :(

• הוסף לסימניות
ואנחנו בכלל לא קיבלנו הודעה על כך, בגן חיידר.
רק כאן בפרוג ראיתי, וכבר היה מאוחר מידי...

חבל שלא מודיעים בצורה מסודרת.

• הוסף לסימניות
מי הלך עם ילדי הצהרונים? המפעילות או ההורים? לא היה לי ברור וכמובן שגם אני לא שמעתי על זה אלא רק אתמול דרך פרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה