התייעצות תודות וחיובים על תרומות שלא תרמתי

• הוסף לסימניות
זה מה שקבלתי למייל שלי:
בתור התחלה - 5 תודות על תרומות שונות ע"ש אנשים שונים לקמפיין קומי אורי (בספטמבר), שלא אני תרמתי.
יצרתי קשר עם קומי אורי והמזכירה שם התעקשה שמדובר באנשים שאין להם כתובת מייל, ולכן הזינו את כתובת המייל שלי.
לא עזר שהסברתי לה שמדובר באנשים שאיני מכירה כלל, שתרמו בשעות שונות של היממה, ושלאף אחד מהם לא אמורה להיות כתובת המייל שלי. זה המשיך ועלה ל 9, 15, 17, והמזכירה מתעקשת שהם בעצמם הזינו את הכתובת שלי, ושלא מדובר בבאג או באיזה ערך דיפולטיבי.
כשראיתי שאין עם מי לדבר עזבתי את זה, ובסופו של דבר קבלתי 21 (!) תודות על תרומותי הנדיבות. (הסמקתי מגאווה...)

די שכחתי מזה עד שראיתי אתמול והיום שקבלתי 7 עדכונים על חיובים ע"י דרך עליה לקומי אורי. לפי הנסיון שלי איתם, זה רק ילך ויגדל.
תכל'ס - איך זה קורה שהכל מופנה אלי?

• הוסף לסימניות
אם זה מכמה עמותות וארגונים יתכן שזה מישהו שאת מכירה שנותן את הכתובת שלך
אבל אם זה רק מקומי אורי וגם שמות לא מוכרים אז מסתבר שזו תקלה במחשב של קומי אורי למרות דברי המזכירה

• הוסף לסימניות
זה מה שקבלתי למייל שלי:
בתור התחלה - 5 תודות על תרומות שונות ע"ש אנשים שונים לקמפיין קומי אורי (בספטמבר), שלא אני תרמתי.
יצרתי קשר עם קומי אורי והמזכירה שם התעקשה שמדובר באנשים שאין להם כתובת מייל, ולכן הזינו את כתובת המייל שלי.
לא עזר שהסברתי לה שמדובר באנשים שאיני מכירה כלל, שתרמו בשעות שונות של היממה, ושלאף אחד מהם לא אמורה להיות כתובת המייל שלי. זה המשיך ועלה ל 9, 15, 17, והמזכירה מתעקשת שהם בעצמם הזינו את הכתובת שלי, ושלא מדובר בבאג או באיזה ערך דיפולטיבי.
כשראיתי שאין עם מי לדבר עזבתי את זה, ובסופו של דבר קבלתי 21 (!) תודות על תרומותי הנדיבות. (הסמקתי מגאווה...)

די שכחתי מזה עד שראיתי אתמול והיום שקבלתי 7 עדכונים על חיובים ע"י דרך עליה לקומי אורי. לפי הנסיון שלי איתם, זה רק ילך ויגדל.
תכל'ס - איך זה קורה שהכל מופנה אלי?
אולי המייל שלך זה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ...?

• הוסף לסימניות
אם זה מכמה עמותות וארגונים יתכן שזה מישהו שאת מכירה שנותן את הכתובת שלך
אבל אם זה רק מקומי אורי וגם שמות לא מוכרים אז מסתבר שזו תקלה במחשב של קומי אורי למרות דברי המזכירה
רק מקומי אורי.
העניין שהמזכירה התעצבנה עלי שאני כבר הרגשתי לא נעים שאני מטרידה אותה...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה להעביר את זה לספאם ושלום על ישראל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הבעיה להעביר את זה לספאם ושלום על ישראל
לא זו הבעיה שלי,
הבעיה שלי היא - למה זה קורה?
ועוד שוב ושוב, זו הרי לא טעות ח"פ.
תודה שזה דבר מוזר שלא אמור לקרות.
מה גם שלארגון עצמו אין לי חשק לפנות, כי הם מסוגלים להוציא אותי טיפשה...

כתבתי להם שאם לא אכפת להם מההטרדה שלי, לפחות שיוודאו שהתורמים שלהם קבלו את הקבלות.
לא נראה שזה בדיוק עניין אותם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק מקומי אורי.
העניין שהמזכירה התעצבנה עלי שאני כבר הרגשתי לא נעים שאני מטרידה אותה...
תבקשי לדבר עם המנהל. אותו זה אולי יותר יעניין.
או שמקסימום המזכירה תילחץ, ותתחיל לטפל בזה.

• הוסף לסימניות
פשוט, כשמתרים מסויים מכניס תרומה דרך האינטרנט, הוא חייב לכתוב מייל של התורם..
אז הוא הכיר את המייל שלך, וכתב אותו, (אולי זה פשוט חוזר על עצמו אוטומטי אם לא משנים)
תברר אצלם מי המתרים, ותפנה אליו.

• הוסף לסימניות
פשוט, כשמתרים מסויים מכניס תרומה דרך האינטרנט, הוא חייב לכתוב מייל של התורם..
אז הוא הכיר את המייל שלך, וכתב אותו, (אולי זה פשוט חוזר על עצמו אוטומטי אם לא משנים)
תברר אצלם מי המתרים, ותפנה אליו.
לא הבנתי.
הרי התורם בעצמו מכניס את הכתובת, לא?
וגם אם לא, אין לי שום מכר שיכול לעבוד בשבילם ומכיר את הכתובת שלי (היא לא כזו מפורסמת:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
הסיפור די פשוט
מישהו שמכניס תרומות למחשב והתוכנה דורשת הכנסת מייל לקבלה מכניס את המייל שלכם
שזה נמצא אצלו במילוי אוטומטי
אולי תנסו להתקשר לאחד התורמים ולשאול אותו איך הוא תרם ודרך מי

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה